- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
(An)Dante #22 üzenetére
Az első négy a felhasználók 99 %-át nem érdekli szerintem (végülis ez egy pudvás telefon). Az utolsó kettőből az elsőt állítólag már korrigálják az új modellekben, viszont a másodikat pontosítsd, mert én 4-5 fajta BT eszközzel is próbáltam az asszony D600-át, és nem tűnt korlátoltnak.
Nekem a felhasználói profilok (időzíthető csengés, hangerő, stb) hiányoznak a legjobban. -
DaveNo1
veterán
válasz
(An)Dante #22 üzenetére
SE mellett nekem is a Samsung jön be...multkor még anno D600 és W800 között filoztam de aztán végülis azért lett belőle W800 mert D600 eléggé gyenge volt zenelejátszás terén +rds rádió hiánya...viszont ez a D900 ígéretesnek tűnik, kár hogy nem lesz 3G-s...akkor még el is kezdenék rajta gondolkodni
Egyébként kiváncsi vagyok arra is, hogy D900 alapcsomagjában milyen füles lesz + lesz e hozzá bővitőkártya, mert D600-nál ezt is hiányoltam. -
(An)Dante
őstag
Már többször kacsintgattam Samsung telók felé, de van ami visszatart:
- JAVA memória méretének korlátozása és általában az osztott memóriák..
- Bővítőkártya korlátai: kariról nem játszik eAAC-t csak nagyméretű MP3-at..
- Korlátozott e-mail csatolmányok (300 kbyte)..
- Fejlesztői támogatás hiánya -> kevés jó minőségű alkalmazás..
- Egyszerre rezgés és csörgés..
- Bluetooth profilok korlátai..
Ezek a korlátok egy SonyEricsson telóban nincsenek, cserébe viszont manapság gyengébbek a fizikai paramétereik.. Gyengébb kijelző, videó felvétel, stb, stb.. -
opr
nagyúr
Jól néz, ki és elsőre tetszik a speclista is
kíváncsi vok milyen lesz. Értem ezalatt azokat az apró dolgokat, maik mondeddig visszatartottak a samsungtól, ld: csörgés+rezgés egyszerre, háttérben futó mp3lejátszás, stb. tudja mindenki miről beszélek
az fm rádió sz.tem nem nagy gáz, mióta k750-em van (kb. egy éve) már legalább fél órát szólt összesen -
AS
félisten
Nagyon jokat, eléri a K750 szintjét ha nem közeli fotozásrol van szó.
Mert mivel nincs benne AF nem ajánlott közelröl fozozni vele.
Nagyon szereti a napos idöt.
De legarösebb oldala a video felveő. mai napig nincs olyan jó video felvecő mint a d600-nak,
hiába van nokiának VGA video felvevő ez jobb.
2 DB video d600-al
[link]
60-al mentünk felhuzot ablakal!
[link]
Temésztesen ebböl nem lehet kindulni mert más kamera lesz benne. -
AS
félisten
Hát simmán 2 giga mikroSD
igaz 2 gigás nyáron jön valamikor.
Nekem nem lesz gond most van a d600-ba 1 gigás azt átrakom.
Közvetlen a zenelejátszohoz van, Pl hogy tisza legyen a zene, de vonatkozi a külső hangszorokra
Cebiten kint volt haverom, kiprobálta hogy szolt, azt mondta nagyon durva, ilyet még nem Hallott. -
AS
félisten
Nincs sok ujitás de ezek is önamgukban szuperek!
3.13 megapixels af kamera, (védve)
13 mm vékony,
Uj Samsung fekete menü,
Mp3 lejátszó digitális erősítővel
1 collal növekedhet kijelző!
Mp3 lejátszó: -
DaveNo1
veterán
Nem hozott olyan sok változást a d600 után, ilyen teloban már 3 mp-s kamera jelenleg alap, A2DP nem rossz, remélem a zenék háttérben is tudnak futni, mert hát a d600 zeneileg eléggé gyengécske...viszont lenne mit utánoznia a nokiának! ekkora tudást megnézem mikor sűrit be a nokia 13 mm vastagsába és 93 g-ba...grat a samsungnak a kiválló paraméterekhez
-
ByB
addikt
Közeleg az időpont, hogy a Nokiák és SonyEricssonok után belekóstoljak egy Samsungba is!!! Nagyon ígéretes, gratula hozzá!
-
AS
félisten
Jol tudtam a d870-böl d900 lett!
K*rva jó. most mindet irhatok átt az oldalamon..
De ennek most mi értelme volt nem tudom.
Akki szeretne videokat nézni rola meg majdnem 100 db képet az nézen be : [link] -
Integra
titán
ezek szerint ez lett a d600 utód, nagyon pöpec!
de hogy miért nincsen még mindig fm rádió benne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest