- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Üdv!
Srácok, csak nálam rossz a Catalyst? Mindent úgy csinálok, ahogyan a Nagy Könyvben meg van írva :)
Szal a gond az, hogy Doom abszolút nem is megy, már a videó megáll, VPU Recover barmol vmit, kikapcsolás után meg kifagy a video... Meg egérnél ha szövegmező fölé megyek, akkor az egér körül egy 2*2es négyzetben olyan vízszintes csíkokkal lesz tele... Nemértem?!
Radeon 8500 LELE-nél van ez, esetleg másnál, vagy tudok vmit csinálni (azonkívül, hogy megvárom pl. 4.11et :))
Csá! -
Bandit21
addikt
Tovább vívom a kis harcomat, (topicot nem nyitok neki de a 9800pro topicba ha vkinek van így az szóljon) elmentem, gép kikapcs, haza start, és a desktop visszaállt 640-be azt hittem kezdődik előlről, de szerencsére élt a driver, megnéztem és újból 44FPS lett az áltag D3-ban ultrahighban.
Szóval:
4.8 gyári : (még 512 rammal) 28FPS
4.8 omega először: 44FPS
utána 4.9 gyári : 37FPS
majd 4.8 omega újból: 26FPS
utána nagynehezen felment a driver: 37 FPS
és restart után: újból 44FPS
Itt vmi nagy gáz van.
A tesztek az adataimnál lévő konfigon pro@XT órajelen mentek. -
Bandit21
addikt
Elég hosszú szenvedés után leszedtem és midnenféle hibaüzenet meg hasonlók után sikerül újrarakni a 4.8 omegát, erre most az előbbo 26 helyett 36 FPS-t ad, uaannyit mint a 4.9 gyári. De még mindig nem annyit mint mielőtt feltettem ezt az átok 4.9-et mert akkor 4.8 omegával jött 44FPS...
-
Bandit21
addikt
Kezdek begolyózni és ráadásul senki se ír vissza...
Szóval nem tetszett ez a 4.9 gyári (doom3 37 FPS Ultrahigh-ban), gondoltam visszarakom a 4.8 omegát amivel uaez 44FPS volt. Leszedem a 4.9-et uninstall driver cleaner minden búbánat, visszarakom a 4.8 omegát, erre a szokásos 44 helyett hoz 26 FPS-t? Mi a túró már megint? -
justman
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #30 üzenetére
Net 1.1 fent van?
-
cikasz
őstag
A kontrollcentert hiaba inditom nemtortenik semmi :( nemtudjatok minek kellene tortennie??? A Framework fentvan...
-
Bandit21
addikt
Sziasztok. A CC-vel nincs bajom talán még teccik is, de nem nagy dolog.
Volt ugye egy 4.9Beta driver (ez nem volt nekem fenn) volt mellette egy 4.8 gyári, majd kijött a 4.8 omega, amire azt mondták, hogy már tartalmazza a 4.9B OGL részét a doom3-hoz. Nekem ez be is jött, mert a gyári 4.8-al timedemo U high-ban 37FPS-t produkált, a módosított OGL-ű 4.8 Omegával viszont 44FPS-t ami kb 20% növekedés. Most kijött a 4.9 gyári, és bizony visszatért a régi 37FPS??? Ezt én nem értem. -
TLT
tag
9200-re érdemes feltenni?
-
Dexx
csendes tag
Javaslom vess egy pillantast a Restore Desktop nevu aprocska progira. Beepul a desktop jobklikk menujebe, van egy save desktop, meg egy restore desktop. egyszer allitsd be normalisan a kivant felbontashoz az ikonokat, aztan save, es onnantol az cseszi szet oket ami akarja, mert felbontasvaltaskor automatikusan visszarakja az ikonokata helyere, de ha nem akkor manualisan a restore-ral te is megteheted... en marha reg hasznalom mar mert tok kis pici, ecceru, es zsir!
Beirod google-be es egybol megtalizod, free ha jol tudom -
@aMoRF
tag
Hát hiába figyelmetlen.... vagyok..... :D
-
@aMoRF
tag
válasz
Zoli bácsi #30 üzenetére
{Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework...... :) }
Fel van telepítve???? -
válasz
TrollBalint #38 üzenetére
itt a ph!-n is van egy hír a ccc megjelenéséről, és ha jól tévedek, fehéren-feketén le van írva, hogy kell hozzá a .net 1.1. :(
-
MasOyama
őstag
Lassan már 1cd lesz a catalyst. :) Mire jó az a CC? Mert nem sok értelmét láttam, csak annyit, hogy jó lassú volt, legalábbis nálam.
-
Nem értem, hogy miért nem olvassátok el, hogy mi kell a Control Center használatához...
-
TrollBalint
addikt
válasz
Zoli bácsi #33 üzenetére
Nekem is az volt a problémám (9600pro) és feltettem azt a progit azóta jó. :)
-
Calogero
addikt
Nekem is ugyan az a gondom mint Zoli bacsinak, ugyan az a hibauzenet fogad engem is. A kartya 9600XT (Gexcube Extreme).
-
Orc
senior tag
válasz
Zoli bácsi #30 üzenetére
A szoftver a Microsoft .NET keretrendszerére épül, vagyis használata előfeltételezi a .NET Framework 1.1-es verziójának telepítését.
-
Zoli bácsi
őstag
Help... Feltettem a controll centeres catalystot, most minden indításnál a következő hibaüzenet fogad: CLI.exe- Alkalmazáshiba. Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az ok gombra. Hm.. uninstall, reboot, újraraktam, ugyanaz. Mi lehet a hiba? Valamit még fel kellene tenni? A kártyám Connect3d 9600xt. Van valakinek ötlete?
-
Hun'reeth
őstag
Omegáért kiáltok! :D;]
-
ptiboy
senior tag
down of war demo-hoz melyiket kéne feltenni?
4.9b-vel 10 percenként kifagy -
c41r0^
őstag
jah igazad van...de azért gondolom további javítás van a 4.9béta OGL driver terén, valamint a d3d terén is (pl. FarCry sima Catalysttal jobban menne, de ugye a Softmod nagy úr :) )
az én gondolatmenetem a következő:
tehát az omega 4.8-ban a 4.9b OGL driver van benne+d3d
az omega 4.9-ben pedig a 4.9-es OGL driver(4.9b javítva, optimalizálva) lesz benne+d3d -
Ijk
nagyúr
Nekem a linuxos driver szét is cseszte a suse-mat, most már csak a parancssor jön be, és fogalmam sincs mit csináljak.
-
c41r0^
őstag
nekem majd a 4.9 catalystra épülő omega driver kell...
ez mikor jöhet ki? (2.6.57 4.8 alapú) -
ATI
senior tag
Btw sztem az, hogy szép számmal jönnek ki a driverek, nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó a support. Anno a 3dfx-ekhez baromi ritkán adtak ki driver frissítést. Nem kellett. Megírták, és ment. Jól. :) De ez régen volt, ez meg ma van. :D
-
tiv83us
veterán
Hmm....nekem ugytunik a Control Center is megujult ebben a 49Mb-os Catalyst csomagban. Legalabbis az OverDrive menupontnak mas a kijelzo feluletet mint az elozo ControlCenterben mint amit par napja toltottem le kulon...:U
-
ATI
senior tag
Engem is érdekelne a linux-os driver minősége, de sztem nekünk kell megbizonyosodni róla, hogy megy-e. Ha lesz időm, megnézem majd.
-
Deathcourier
aktív tag
Tényleg szép számmal jönnek kifele a catalystok
-
Stitch
őstag
A CATALYST Control Center mit takar? Mire jó az egyáltalán?
-
polika
senior tag
nem tudja vki hogy a linuxos drivereik ugyanolyan szarok mint eddig voltak csak most már ismerik az újabb kártyákat és azon is szarul működnek vagy esetleg ezeken javítottak vmit? azért kérdezem mert még nekem mindig a 7200-es kb 3-4 éves radeonom van és az kütűnően megy linux alatt sima 2d-ben ill az X-es (nem ATIs) DRI-vel van még minimális 3ds gyorsítás is néhány funkcióra, de gondolkozom egy kisebb videokarsz upgraden mert néha sajnos a 32 megás 7200-es radeon már nem elég, az ember nem élvezheti rajta a directx8.1 ill 9-es cuccok hardveres támogatását és gondolom egyre több játék lesz majd amin már nem szépek rajta meg lassú hozzá..de mivel eddig mindig dualbútos volt a gépem mer linux alatt fejlesztek vmit jó lenne ha menne a kari linux alatt is..és a mostani híreket olvasgatva pl a 6600gt nagyon szimpatikusnak tűnik, pedig eddig mindig ATI párti vótam
-
Zimezoom
tag
Csókolom, lehet amatőr kérdés, de XP-n amikor lecserélem a Katalistát, szétbarmolódik a desktop-om, ugye a uninstall-reboot-install-reboot során bekövetkező felbontásváltozás és ikonátrendeződés hatására. Mivel sok ikon van az asztalon, mindig újra kell rendeznem.
Van erre valami okos megoldás? Pl. elmenteni valahogy a desktop ''layout''-ot, aztán visszatölteni? -
Horbal
őstag
Tegnap töltöttem 4.8-at és máris itt a 4.9, basszus de lassú vagyok:)
-
[lAyCsI]
addikt
Töltjük/meglessük:)
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest