- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidhe
tag
valoban nem, azert is kerdeztem, felig oszinten kivancsian, hogy miert rossz egy ilyen.
amit a magamfajta egysegsugaru juzer lat, az pl. amikor vasarlok, akkor az elado ilyen szamlazo, vagy milyen progiba uti be a cuccokat.
Hiába cseréljük a gépet nem lehet OS-t váltani mert valami gondja van XP alatt.
na igen, ezert kell ugyhagyni
- Nem elég a DOS memória, hogyan lehet feljebb tornászni?
pedig bontoban ezerszamra lehet szerintem edo vagy sd ramot kapni.
de en nem ertek hozza, sem a ceges kornyezetbol fakado sajatossagokas sem ismerem, uh lehet h hulyesegeket beszelek. -
sidhe
tag
erdekes, de arulja mar el nekem valaki, miert olyan nagy baj ez? korszerutlen? no de tokeletesen mukodik. Ki nem sz*rja le, ha nem mukodik egyutt xp-vel, amikor a celjanak tokeletesen megfelel, raadasul olcso, es nem kell ala rendesebb vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest