- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
K123456
tag
Nekem nem írták még jóvá, de telefonáltam már 3-szor állítólag még fel kell hívnom őket a hét vége felé..... és akkor megmondják a megoldást.
Én úgy vettem észre, hogy jött az sms, hogy 336 Ft van a kártyámon, küldtem 3 mms-t pannon hálózatra és beszéltem 50másodpercet és utána már nem állt elegendő összeg, hogy megint telcsizzek. Fel is hívtam őket és megnézték tényleg levonták. De állítólag jóváírják, hát nagyon remélem....
-
-
-
K123456
tag
Én is kételkedve fogadtam, de küldtem pár MMS-t pannonhálózatra, végül kiderült, hogy levonták a kártyámról.... hívogattam az ügyfélszolgálatot, hogy akkor most hogy ingyenes, az egyik ügyfélszolgálatos szerint, ha valaki az mmstárba az interneten nézi akkor nem ingyenes. Majd megint telefonáltam, ő meg azt mondta, hogy mindenképpen ingyenes, nem függ attól, hogy interneten vagy a telefonján nézi meg. És hogy jóváírják a kártyámon a levont összegeket és sok reklamálás van. Úgyhogy várom a jóváírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest