- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
ByB koncepcióit merésznek és újszerűnek találom. Nekem igazából annyira nem is tetszenek, mivel elég konzervatív vagyok telefon téren. Persze a hiba nem benne van ezt tudom. Az Aura kicsit tényleg konzervatív a többi terv között. (Már ha lehet ilyet mondani ByB terveire.) Nekem pont ezért tetszik annyira. Remélem nem bántottam meg senkit.
-
ByB
addikt
A Zenum oldalán legalább fél éve kint van ez a mp3 lejátszó, jóval az Aura kitalálása előtt láttam, de becs szó, hogy nem adott ihletést a forma!
Annyira nem tartom nagy számnak...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem nem szerencsés, ha a Mobilarena is elindul abba az irányba, hogy ''minden ami fehér és lapos mp3 lejátszó, az ipod klón''; csak mindezt ByB koncepcióival. Neki riszpekt, de szerintem ez a hír kb. vihar abban a bizonyos éjjeliedényben.
-
rumos14
nagyúr
minden riszpektem ByB-é, de én sem látok túl sok hasonlóságot. egy ilyen tucattermékhez ByB nem is adná a nevét
-
wad
tag
''Ez eddig nem is lenne nagy durranás, azonban a design elég erősen hasonlít házi koncepciógyárosunk, Bogár Bence Aura koncepciójára.''
Körülbelül annyira, mint amennyire az hasonlít a Nokia Aeonra. -
cherockee
aktív tag
Nem akarok senkit bántani, de ha teljes érintőkijelző és rajta csúsztathatóan helyezgethető gombsor lenne, akkor se lenne biztos a ''hódítás''. Egy formaterv tudtommal nem 5 perc alatt készül el, és kerül már bemutatásra is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest