- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #92 üzenetére
Semmit nem tudni erről a tesztről:
ATI-News: We have seen that you will be offering a special PCI Express test with 3DMark05? What will the test be like and what are your thoughts about the technology?
Nick: Yes 3DMark05 will have a PCI Express feature test. The test isn’t yet finished, so it is too early to say exactly what it will be like. PCI Express is a major improvement in regards to AGP.
[L]http://www.ati-news.de/HTML/Berichte/Interview/3DMark/Interview-Seite4.shtml[/L] -
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #89 üzenetére
Hát én se, csak találgatni tudok, mi lehet az.
-
faster
nagyúr
Na, hogy valami ontopik is legyen:
Úgy néz ki, lesz benne HDR teszt, meg több vertex shader teszt is, bár ez még a 2004 beta nevű programból van -
faster
nagyúr
Ebben egyetértek. Ez olyan dolog, mint az autó, aki megteheti, miért ne vegyen új autót, ha neki az tetszik. A dugóban úgyis pont annyi idő alatt jut el A-ból B-pontba, mintha egy 20 éves wartburggal tenné ugyanezt, hiszen az is tudja azt, amit a drága új cucc. De nagyon régóta nem arról van szól az autóvásárlásnál, hogy ''eljussak vele A-ból B-be'', hanem sokminden másról is, és ez nem feltétlenül baj. Nekem is elég a mostani autóm, de ha tehetném, vennék egy RX8-at, pedig azzal sem jutnék haza gyorsabban.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy én éjjel nappal 3dmarkot futtatok, de ismerem a 3d2003 hendikepjét, és kell egy DX9 tesztprogram, mert a 3d2003 pontjai nem voltak túl nagy korellációban a kártya játékteljesítményével ( lásd pl. 5900 pontjai és DX9 teljesítménye kontra 9800 pontjai és DX9 teljesítménye )
Jelenleg nincs normális elfogadott DX9 tesztprogram!!, csak a játéktesztek, de az is annyiféle, ahány teszt. És kezdőknek magyarázhatsz mindenféle shader meg GPU teljesítményt befolyásoló trükköt, nekik egyszerű mérőszám kell, és erre a célra nem rossz egy ilyen tesztprogi a maga pontjaival. Persze aztán jönnek majd a pontvadászok, de az meg senki nem érdekel.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Hát engem meg érdekel az új tesztprogram, szerintem a sok fujjoló első dolga lesz, hogy felrakja, és lefuttatja, aztán jön, hogy elmondja, mennyire nem érdekli, meg fölösleges... :D
-
faster
nagyúr
Méghogy nem várják meg a Shader Model 4-et, nahát, Inqurier milyen jólértesült. :))
Még jó hogy nem várják, hiszen nem is lesz 2006-nál hamarabb. De nem is tudom, honnan veszik, hogy arra vártak volna. DirectX9-re készült a kezdetek óta.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest