Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Aktív témák
-
Den
veterán
''Ja és nVidia vagy ATi ide vagy oda, ezt azért nem vártam tőled Den. Rossz napod volt?''
Öööö, ezt most nem értem? Poén volt csak lemaradt a szmájli, vagy nemtom mi ?
Ha arra gondolsz hogy ezt nvidia fikázásnak írtam, akkor félre értetted. Csak arra akartam rávilágítani hogy van egyfelől néhány fórumon feldobott észrevétel, hogy egyeseknek, bizonyos esetben, mintha, esetleg... meg van egy cáfoló Ati. Erre mindenki ugrik hogy na már megint az a .... Ms kémkedik, pedig az egész akár hoax vagy épp rosszindulatú lejáratás is lehet.
Mindenesetre érdekes jelenség ez, amit már az egyik való világos topicban is írtam, hogy az emberek bármit azonnal elhisznek amiben hinni_akarnak_. -
utax
aktív tag
másik kérdés: mindenki elfogadta a WinXP install elején a szerződési feltételeket ? nna, akkor meg min csodálkoztok ? nekem sem jogtiszta az XP-m, de nem is hőbörgök, ha esetleg ez miatt az orromra koppintanak. persze nem is örülök neki ... de a pofátlanságnak is van határa :)
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest