Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

Mostmár lassan eljutok arra a pontra, hogy nem érdekelnek a játékok. Belefáradtam már, hogy évente kelljen teljes rendszert cserélni, ráadásul egy 2 éves konfigon általában már jó ha minimumra herélt grafikán eldöcögnek. Ezért is játszottam főleg stratégiákkal, mert azokkal tovább lehetett húzni.
    Emlékszem amikor csaknem 3 éve megvettem a 9800pro-mat, egy rakás pénzbe került, és egy év múlva... szinte értéktelen. Tavaly vettem meg a notit 7300go-val. Ezen még eldöcögtek az újabb stratégiák is, persze vissza kellett venni a látványt. Szóval tudom, hogy fejlődés fontos, de ezt a tempót átlag ember tárcája nem bírja követni. Most belegondoltam, hogy mi lenne a dx10 ára. Venni egy teljes asztali konfigot 4 giga rammal, csúcs vga-val, cirka fél misi. Nyilvánvalóan várni kell mindezzel egy évet. Most mondhatnám, hogy mennyire csak a profit számít, és milyen rablás a mostani szórakoztató ipar, viszont nem vagyunk rákényszerítve, hogy megvegyük. Biztos lesz dx10-es rendszerem, majd 4 év múlva emberi áron. Addig meg ha játszani akarok előveszem a klasszikusokat, engem úgysem a robbanáseffektek szórakoztatnak.

Új hozzászólás Aktív témák