- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Mostmár lassan eljutok arra a pontra, hogy nem érdekelnek a játékok. Belefáradtam már, hogy évente kelljen teljes rendszert cserélni, ráadásul egy 2 éves konfigon általában már jó ha minimumra herélt grafikán eldöcögnek. Ezért is játszottam főleg stratégiákkal, mert azokkal tovább lehetett húzni.
Emlékszem amikor csaknem 3 éve megvettem a 9800pro-mat, egy rakás pénzbe került, és egy év múlva... szinte értéktelen. Tavaly vettem meg a notit 7300go-val. Ezen még eldöcögtek az újabb stratégiák is, persze vissza kellett venni a látványt. Szóval tudom, hogy fejlődés fontos, de ezt a tempót átlag ember tárcája nem bírja követni. Most belegondoltam, hogy mi lenne a dx10 ára. Venni egy teljes asztali konfigot 4 giga rammal, csúcs vga-val, cirka fél misi. Nyilvánvalóan várni kell mindezzel egy évet. Most mondhatnám, hogy mennyire csak a profit számít, és milyen rablás a mostani szórakoztató ipar, viszont nem vagyunk rákényszerítve, hogy megvegyük. Biztos lesz dx10-es rendszerem, majd 4 év múlva emberi áron. Addig meg ha játszani akarok előveszem a klasszikusokat, engem úgysem a robbanáseffektek szórakoztatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest