- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
én azt értem, h össze lehet hozni egy konfigot a tescoból is, de egy 'normális' gép szerintem minőségibb komponensekből épül fel, esetleg a gyorsan avuló cuccokon lehet/érdemes spórolni egy kicsit (lap, cpu, ram, vga). és ebben a szegmensben 100-ból nem hozol össze bordák/ventik/ups/hangfal/hangkártya/egér/bill-t, mert egy pl z5500 (ami messze nem hifi minőség) egy közepes hangkártyával maga 100.
ház meg kellilletve egy konfig nem teljes nyomi és scanner nélkül (mármint ha nem csak játékra használják), persze modemre (esetleg hub-ra) is szükség van.
szóval egy komoly gép, ami nem csak ki van hajintva az asztalra, és nem egy 10 Ft-os hosszabbítón kapja az áramot, az bizony pénzbe kerül. és sajnos elég sokba
persze mindenkinek az igénye, elvárása és a pénztárcája alapján kell válogatni. és az utóbbi a jelen kormánynak köszönhetően sokaknak lapos
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest