- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
Pedig a képen a külső kijelző fekete-fehér.
Ha lehetne bővíteni a memória kártyáját nagyon sikeres lenne szerintem, szép telefon.Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Pompi
MODERÁTOR
Tetszik!
Az x200 hasonlóan elegáns formavilágát viszi tovább. Remélem jó áron lesz és akkor lesz egy x200 - x500 csere a második frontonFeel Good Inc.
-
AS
félisten
Pedig van rajta vga kamera.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Élö képek!! a ázsiai verziorol, de csak feliratban különbözik
Nekem most ez legszebb also kategoriás telo!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Többi kép itt: 12 db)
[link]Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ragazzo
őstag
A Samsungnak nem kell félnie hogy csúnya telefont csinálnának.Én nem csalódtam bennük eddig.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
AS
félisten
Itt vannak képek Noncsinak.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Ha jol tudom még ebben honapban kapható lesz...
-
AS
félisten
D500 menüje van benne.
ja és továbra is szépNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Pompi
MODERÁTOR
Apróneten már találtam olyan boltot ahol lehet kapni, viszont 37 ezer forintért árulják. Azért az egy kicsit sok, nem?! Jó lenne ha megjelenne valamelyik szolgáltatónál lassan.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest