- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
shyning
csendes tag
''A kulonbseg az Intel meg AMD kozott, hogy P4 tenyleg itt lesz karacsonyra.'' Lehet, hogy vak vagyok, de ebben a mondatban sehol sem látok HT kitételt... ha a hozzászóló arra értette, írja oda. Amúgy a 2.53-as is tudja, csak le van benne tiltva. Persze ha elolvastad a cikket, tudnád... :)
-
shyning
csendes tag
P4 karácsonyra??? Nekem szept. végén volt már P4 2.53-as prockom, és szarrá ver mindenféle-t. És nem azért, mert a Hz nagyobb... ) Jó, kell megfelelő RAM (rd), meg alaplap, de a borsos árért tényleg van teljesítmény is. sokat digitalizálok, ég és föld... (nekem is előtte AMD-m volt egy évig... ) Ja, nehogy már újabb Intel-AMD vitát nyissunk, de hát minden számtek újság (+net) szépen hozza sorozatosan a mérési eredményeket, egyetlen egyszer nem láttam az AMD-t még elől... (ezt hittem anno az Nvidia-ról is, de ott el kell ismerni, most megverték) stb--- stb---
-
Tiggr
tag
Szerintem egyértelmű, hogy régebben AMD-je volt, most Intel-e van, de legközelebb megint AMD-t vesz...
Amúgy az Intel szerintem sem fog gatyát kötni, de a leveszem a polcról, amikor kell azért nem teljesen igaz, egyszer már kifogytak a polcból. Ez volt az az emlékezetes alkalom, amikor az AMD kirukkolt az Athlon-nal. Akkor az Intel egy ideig nem tudott mit lépni. Az már egy másik történet, hogy azóta összeszedte magát, ezt azért nem volt nehéz megtennie, mert jóval nagyobb tőkével rendelkezik, mint pl. az AMD. Vagyis sajnos itt is érvényesül, hogy ha több a pénzed, akkor neked van uralmad a piac felett, még ha más jobb termékeket is tudna fejleszteni. :(
De ne értsetek félre, szerintem azért az Intel procik is igen jók!
Aktív témák
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest