- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Bocs, de rövid azért a lista, mert a nagyrészét fel sem tüntetik!
Esettleg rosszul. Pl. Abit AN7-re írják, hogy sehogyan sem rakható fel (7000-s sorozat). pedig, csak megfelelő rögzitő kellene, a mellékelthez képest rövidebb, de gazdasági okokból kisprórolják belóle, inkább adnak egy hosszút. Persze, ha fabrikálunk egy kicsit, akkor rá aplikálható, de erre meg én nem vagyok hajlandó, mert annyit nem ér a Zalman! Számomra.
-
MCGaiwer
addikt
áááááááááááá! ha ebbe egy 12cms ventit raknának, akkkor biztos alalaphalált okozna! akkor legalább 18-20cm magas, és 16 cm széles lenne. mivel a házak (általában) az asztalon ÁLLNAK, ezért az biztos, h a proci alsó felét kicsit megnyomná, meg az alaplapi foglalat felső részét letépne egy rosz mozdulat után
de azé jó lesz, ha még belemegy a 865pe-s foglalatokba, biztos veszek egyet -
L3zl13
nagyúr
Nekem is eszembe jutott ez a megoldás!
Vajon működne? Vagy tényleg annyival jobb ez a magas építésű forma amire látszólag mindenki áttért?
Zalmanéknak fel kéne vetni az ötletet.
Én a CNPS 7500 ill 7900-at javaslom névként, attól függően, hogy a 7000 vagy a 7700 alapkaira építik.
[Szerkesztve] -
Club
őstag
500gm-ra?
Amikor vígan táncol benne egy 8(rosszabb esetleben 12)cm-es venti?
Sztem simán lesz 1 kg.
Nézd meg a kép jobb oldalát:
Ott van melette a 7700CU, vagy legalábbis szerintem az
Átmérőben nagyjából akkora, magasságban viszont a kétszerese?
Eddig sem volt sok házba egyszerű betenni a hely miatt a 7700-at sem, hát még akkor ezt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest