Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• netchan

tag

válasz utax #11 üzenetére

'' régi, abit t400-hoz kapott kábel rca-csatiján nem jelenik meg a jel, csaz az s-videon, arról viszont a szar tescos átalakító nem adja tovább a színeket''

Kiprobaltam az svido atalakitot a pctv video bemeneten, atviszi a szineket rendesen.
    Ha ez segit a kabelen van egy matrica, gondolom gyari szam: 6110007900

• netchan

tag

válasz utax #11 üzenetére

''ok, ezen össze ne vesszünk már''
    Nem is ez volt a cél. Csak a percizitás :)

Én az svideo kimenetet nem próbáltam még, mert 2 monitorral használom (ugyebár :D ) ellenben tv-m az nincs. A gyári csomagban van svideo-rca kábel, ilyen kábelkészletet ha jól tudom az axicotól lehet rendelni. (aránylag jó minőségű kábeleket adtak hozzá)

''viszont a szar tescos átalakító nem adja tovább a színeket''
    Ez akár PAL-NTSC probléma is lehet. Nem lehet, hogy NTSC-s ATI-t vettél?

n

n

• netchan

tag

válasz utax #8 üzenetére

''nem azt mondtam, hogy egy dvi-be két monitort tudsz bedugni, hanem hogy a hydravision az ATi többkijelző támogató programja''

ezt mondtad:
    ''neked nem radeonod van, mert a hydravision pont kétmonitoros lehetőség''

btw, a Hydravision-t nem az ATI fejleszti, hanem az Appian...

''''Hydravision, mely segítségével egyszerre lehet használni a monitorkimeneteket (monitor + TV)'' mondata abszolút helytálló, nem értem, miért kötöttél bele, szerintem a zárójeles rész és a kép egyértelművé teszi a dolgot''

1. A zárójeles kiegészítés az első komment után került be a cikkbe, ha jól emléxem.
    2. Nem ''kötöttem bele'' csak tettem egy megjegyzést. Ha az én első beszólásomat összehasonlítod a tieddel (neked nem radeonod van...), akkor eldöntheted, hogy melyik íródott kötöszködő hangnemben.
    3.Azért volt a komment, mert sokaknak nem teljesen tiszta ez a dual display dolog. Én pont egy 8500DV-n törtem a fejem pár hónapja és majdnem megvettem, mert a kereskedő váltig állította, hogy elvisz két monitort is és akkor még az ATI oldalán is elég homályosan volt megfogalmazva, hogy mit is tud a DV. Ennyi.

Üdv!
    n

• netchan

tag

válasz utax #6 üzenetére

Ha megnéznel egy 8500DV-t, akkor láthatod, hogy csak EGY DVI csatija van. Ha erre rákötsz két monitort, akkor szólj az ATI-nak, hogy irják már át 8500DV datasheet-jén a ''Dual display technology'' részt...

''neked nem radeonod van''
    Okostóbiás.

n

http://www.ati.com/products/pc/aiwradeon8500dv/index.html

Dual display technology
    Connect to a TV and a monitor (VGA or DVI) simultaneously
    Hydravision™ software enables you to display information on a TV and monitor at the same time

Aktív témák