- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rog75
tag
huu azt már nem tudok volt egy katalógusom a bolttól de már elhánytam valahova és nem találom pedig abban benne volt angolul.... nekem egy olyan emberke hozta aki kint volt több évig és már volt egy kis helyismerte.... az oldalakon általában a termék nevéből a kód kiolvasható pl jelen estetbem a 7800-at kellene figyelni ill a gyártó céget talán.
de mintha valahol azt olvastam volna hogy japánban is 120eft körül van.... és az usaban is 600 dollár körüli áron adják.... (itthon meg már megkapod 130eft körül és is annyiért vettem egy Leadteketmost 2 honapig kenyér és víz
)
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Hálistennek az userek zöme nem a vga kinézetét, hanem a kimeneten produkált képét nézi elsősorban.
Bár, ha így megy tovább, lassan azért kell fizetni, hogy _ne_ ledes ventivel szerelt vga-t/tápot/bizbaszt adjanak a boltban...
Nem mindegy, hogy néz ki az a tököm kártya a _zárt_ házban?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest