- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én úgy tudom (és a PH tesztben talán látható is), hogy a 7800GTX-nél csak a GPU felőli oldalon van memória. A 256MB-oson csak 4x1 koceka van, míg az 512MB-oson lesz 8x2 koceka. Ezért jó mindre a képen is látható NV Silencer 5 rev2 hűtő.
Ráadásul ugyanez jó az én kis 6800-asomra is. És ha az Asus megbízik ebben a hűtőben, akkor én teljesen nyugodt szívvel teszem rá a kis kártyámra, majd tuningolom ez egekig! -
Niquis
aktív tag
Az elsőre: a chip nem egységes órajelen jár, hanem igazából 3-on: Vertex Engine/Pixel Shader Engine/ROPs. A vertex shaderek órajele az,ami 470-re áll be a Top3D módban. Forrásom: Bővebben: link
A másodikra csak tippelgetni tudok: mivel ez egy referencia NVSil5, olyan nv-kre is fel lehet tenni, ahol 8 chip van elöl is. Ezenkívül biztos, hogy hátul is meghagyták a hűtésre szolgáló fémlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest