- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
Petya
tag
Azok a kábelek enyhén szólva rövidnek tűnnek, persze a hengeresség sokat javít a gubancból eredő ''hosszuságvesztésből''.
#15 Guest milyen az átlátszó ház ami aluminiumból van? Még nem láttam átlátszó aluminiumot? Persze sejtem mire gondolsz csak kötözködök! :P -
guest
veterán
Bocs, megneztem, a legolcsobb aluminium hazat 300 w-os tappal (ennek nem atlatszo az oldala,de igy is nagyon szep) 149 dollarert lattam.
Squirrel -
guest
veterán
180 dollarnal kezdodnek, de ezek is mar gyonyoruek. (300 w-os tappal persze)
A monitorok olcsoak nagyon.Meg a laptopok.
Squirrel -
guest
veterán
Itt kinn az USA-ban lattam atlatszo Coolermaster hazakat.Nagyon durvan neztek ki, oldalt volt atlatszo,rajta 2 ventivel oldalra, meg 2-vel hatra nyomta a levegot, az egesz persze aluminium volt. Otthon vannak mar?
Squirrel -
guest
veterán
a featurek fele parasztvakitas. aranyozott chipsethuto? ekkora okorseget... kar hogy bele kell rakni a szamgephazba.
-
guest
veterán
Aki esetleg már látta valahol árlistában (külföldiben) az megirhatná hogy mennyi.
-
hi
tag
Szerintem ez a Chaintech 7VJDA folytatasa KT333 alapon. Habar a 7VJDA-hoz nem volt semmi extra, de stabilitasban en ezidaig nagyon meg vagyok vele elegedve. Chaintech rulez :)))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom, szerintem elég gusztustalan ez a sárga gumikesztű-bevonat...
-
Ploszi
senior tag
hoppova! a nem is oly rég emlegetett henger alakú kábelket látom az alaplap m,ellett! tényleg sok kedves apróságra odafigyeltek!
-
Yany
addikt
Engem is az ára érdekel...
-
Atech
csendes tag
Remek. Jó lenne, ha az árára is ezt lehetne mondani.
-
BobMaster
senior tag
Hol is lehet majd beszerezni? Webolt? :D
-
HEBI
senior tag
Ja és az áráról sem szóltatok, bár nem túl sok jót sejtet ez az aranyozás meg ''ilyenek''...
-
HEBI
senior tag
A Design rendesen rendben van és körítés sem kutya, de mi van a teljesítménnyel ? Várom a cikket.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest