- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
marcee
addikt
Tudom, éppen ezért nem az eredeti 1600x1200-as jpg-t használom, hanem örbevágtam a logo-t a közepéről (kb. 400x500-as felbontású), a háttér szinéhez igazítottam a kép háttérszínét, így a logo középen van és körülötte a standard háttér, de úgy tűnik mintha egy kép lenne. Nem volt jobb ötletem, hogy hogyan szorítsam lejjebb a memória igényt, de ha írsz egy patch-et a win-hez, hogy jpg-ként kezelje azt megköszönöm :D
(szerk.: persze lehet, hogy az egésznek nem sok teteje van, hiszen azért annyira nem gyenge a gépem (adatoknál))
Alvin: Ha hazaértem küldöm.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Érdekes. Én annyira utálok minden sallangot ami lassít vagy fölöslegesen pazarol erőforrást, hogy az XP-t is klasszikus windows skin-nel megy (az ikonok és egérmutató árnyékolása van csak bekapcsolva). Fél évvel ezelőttig még wallpapert sem használtam, most egy ph! logo a hátterem, de az is úgy hogy photoshop-pal standard win2k-kékre alakítottam a hátterét és körbevágtam a logót, hogy a lehető legkisebb memóriaigénye legyen :D (így nem látszik, hogy meddig a kép, mettől a háttér). A screensaver-em persze ''üres'' (tök fekete) :D
Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest