Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
marcee
addikt
Tudom, éppen ezért nem az eredeti 1600x1200-as jpg-t használom, hanem örbevágtam a logo-t a közepéről (kb. 400x500-as felbontású), a háttér szinéhez igazítottam a kép háttérszínét, így a logo középen van és körülötte a standard háttér, de úgy tűnik mintha egy kép lenne. Nem volt jobb ötletem, hogy hogyan szorítsam lejjebb a memória igényt, de ha írsz egy patch-et a win-hez, hogy jpg-ként kezelje azt megköszönöm :D
(szerk.: persze lehet, hogy az egésznek nem sok teteje van, hiszen azért annyira nem gyenge a gépem (adatoknál))
Alvin: Ha hazaértem küldöm.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest