- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Igen, bele fogok kötni, mert Te is. Viszont van 3 gép a családban és kell a hálozati ficsör. Ne mond már meg nekem, hogy mi kell nekem.
Így van nem kell a Photoshop, mert nem vagyok grafikus. Attól hogy sokáig csináltak egy appot még nem biztos, hogy jó. Attól sem hogy kereskedelmi. Lehet jó, de nem törvényszerű. Vagy az a véleményed, hogy minden OS app rossz?
Az átlag embernek sem kell Photoshop. Az emberek 90%-nak teljesen elég a Linux tudása (és a PH! nem ez a 90%), csak hát nem lehet a piacra eljutattni, mint terméket. Mivel szerinted ez azért van mert a Linux összehasonlíthatatlul rosszabb a Windowsnál ebbe a beszélgetésbe kár bele menni. -
MichaelSD
őstag
Nem játszom ezért nem érdekelnek a játékok és nem ingyenes. Tehát nincs ilyen. Nem baj, de nem ér meg nekem 30kt Vista Premiumra költeni, amibe nincs is minden feature benne ami lehetne (nem beszélve, hogy nem tudom, hogy milyen featurek lesznek a jövöben melyik verzióhoz).
Igen voltam MSDN fórumokon és nem voltam mondható hogy a hozzásállásuktól és segítőkészségük agyonvágott volna. Persze az MS fanok ugyanezt mondják a Linux táborra.
nem kell kibogozni. utána kell nézni, lehet, h másnak már van rá megoldása. template készítéshez meg külön progis is vannak.
Ez úgye most nem előnynek gondoltad?
Bocs ez nem elmélet és nem tudok programozni. Nem azt mondtam, hogy forráskódot kell nekem vagy usernek megpiszkálni.
Nem egy feature lesz a KWordben amiben aktívan rész vettem, mert nem értettem miért jó ahogy van (aztán volt pár ami nem). Én semmit nem írok a forrásban, csak megkérdem, hogy miért a rákban van úgy. Aztán lehet elmélkedni a dolgon. Én ezért használok Linuxot.
Különben én nagyon örülök, hogy Te elégedett vagy Windowszal. Én elégedett vagyok a Linuxal. -
MichaelSD
őstag
A RedHat-nél a supportot fizeted meg. Ha nem kell support ott a Fedora, ami a RedHat ingyenes derivatuma (mint a SLEDnek az openSUSE). Nézzük a másik oldalról: ha a RedHat Linux ugyanolyan fizetős, mint a MS Windows, akkor hol a Fedora megfelelője az MS palettájába?
Én azért maradtam a Linuxnál, mert ha nem értem egy progi miért olyan amilyen, akkor írok a programozojának és elmondja, akár buta felhasználó szintem is (mert nem vagyok programozó). Nekem ez igényem és erről nem mondok le.
Amit leírtál az elvárásokról csak részben igaz. Tény hogy valamilyen szinten így van, de nem érthető? Most egy zárt forráskóbban bogózza ki valaki, hogy lehet hupikék start gombot csinálni? Egy nyilt forráskodnál ezerszer hatékonyabban lehet pont ilyen feladatokat megoldani, és ezért az emberek inkább azt faragják. Azért nem kéne a felhasználókra tolni a teljes felelőséget a viselkedésüket illetően, mert azért a MS is hozzájárul (na, legalább egy picit) ehhez a viselkedéshez.
-
MichaelSD
őstag
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
Ez érdekes nekem SATAs rendszerem van és SUSE alól írok. Milyen laplap / chipset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest