Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluigi

senior tag

válasz Ricardo #16 üzenetére

Egy oldaltáskában csücsül. A telefonálást pedig BT fülessel nyomom. A hívás kezdeményezés a gyakori személyekre hangutasításra ha meg valamit ki kell keresni akkor előveszem. A hívó fél azonosítása csengőhangal illetve a CrossBow rom mostmár felolvassa a telefonkönyves bejegyzést (bár a kiejtése angol és igy azért mókás :D ) ha ez sem elég akkor meg vesz az ember fia egy kijelzős BT fülest és akkor tényleg egyáltalán nem kell elővenni!

Az akkuidő amikor új volt 2 nap (pedig akkor egyfolytában nyomkodtam) mostmár azért kopik az akkuidő rendesen, jelenleg elég durva használat melett (telefonálás-excelkezelés-emailozás-időnként 3G/GPRS net stb.) is 1 nap

• hunluigi

senior tag

Nem teljesen értelek benneteket... :F használ köztetek valaki is hasonló készüléket? Gondolom nem... :DDD Tök jó amikor úgy mondtok véleményt valamiröl hogy nem is tudtok igazából róla semmit max ami a különböző médiákban megjelenik. ''Gagyi kép,sz@r hang, kicsi kijelző...'' ehhh

Én lassan egy éve nyúzom a HTC Universalom és kicsit máshogy látom a dolgot...
    pl nem értem:
    Mi az hogy lassú a proci? mit akarsz rajta futtatni? Quake-et? (amúgy fut rajta ;) )
    Mihez kicsi a kijelző? Családi mozizáshoz? Fotószerkesztéshez? ahoz mondjuk lehet... de szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez stb. teljesen elegendő pláne ha van billentyűzet is amin ugyan tízujjal nem fogsz gépelni de attól még a funkcióját 100% -osan ellátja.
    Ja ha audiophil (jól irtam?) -vagy akkor se vedd meg de ha a kedvenc zenéidet akarod rajta halgatni mondjuk melóba menet, vagy van egy kis időd és megnéznél egy shoutpark epizódot ( :DDD ) arra tökéletes.
    Nem lehet vele telefonálni :DDD ehhh az unival pl 5 féle képpen tudok telefonálni mindig úgy ahogy a helyzethez a legjobb (a videotelefonról és az internetről meg ne is beszéljünk...)

szóval csak annyit hogy légyszíves nézzetek utána tisztességesen egy készülék tudásának/használhatóságának mielőtt véleményt mondtok :F

PS.: Ja igen... Athena-ra fogom cserélni az universalom... ;]

Új hozzászólás Aktív témák