- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Jó kép!Ez milyen durva!!!!
Nekem igenis teszik az hogy 640*480-ban lehet felvenni videót,meg azért a 8Mp is jól hangzik.
A mérete első ránézésre olyan k750 körüli lehet.A legdurvább az egészben ez az európai lobby.Direkt húzzák még hosszú évekig a mire elér ide.Mert ki venné meg a 3-4-5-6megapixeles telefont,ha van 8Megapixeles is? -
Ezzel a képpel az a baj, h. ezt 3 MP-es felbontásban készítették, vagy össze lett kicsinyítve...
Tehát, a telcsi igazi képe nem ilyen... Ismét a kérdés, minek ekkora felbontás??? Csak feleslegesen nagy fájlméretet eredményez.
Azt írta GP-Sz, h. jobban lehet nagyítani. Igen, egy részletgazdag képet lehet is, de nem egy olyat, ami zajos, stb -nem az általad linkeltről beszélek, az szép...
[Szerkesztve] -
Rákerestem a mindössze 5 megapixeles Samsungra, hát... Megnyugodtam, nem kell lecseréljem a ''gagyi'' 3 MP-s Canonomat...
Persze, most lehet mondani, h. ne hasonlítsunk egy mobil fényképezőt egy ''igazihoz''... Akkor megkérdezném: minek is van benne ekkora felbontású CCD???
Bocsánat, nem flamelni akarok, meg nem akarok lovagolni a ''minekkameraamobilba'' témán (nekem is fényképezős telcsim van), csak a Samsung megapikszellláza unalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest