Új hozzászólás Aktív témák
-
drette
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #21 üzenetére
franc tudja hogy miért. bár a legvalószínűbb a szokásos válasz: nem a minőségre mennek hanem a profitra...
ez bizony korunk szinte minden termékénl így van ahogy az n95-nél is... sajnos nem valószínű hogy az ember talál pont jó terméket ( jól működik,jól néz ki,sokat tud és még megfizethető/elfogadható áron van, vagy ezeknek a a variációja)... az embert ott verik át avval hogy vmit kispórolnak ahol tudják... sajnos ez mindennel így van... bele kell törődni, én pl úgy veszek telefont hogy olyat veszek amit azt tudja amire nekem feltétlen szükségem van... pl nekem sagem myv55-öm van,tökéletes arra a célra hogy telefonáljak és smseljek róla,nem volt sok pénz,és megbízhatóan működik már vagy 2,5 éve,az aksija is bírja. én pl sosem tudnék kiadni sok pénz egy ilyen nagyon okos telefonért,mert amit az tud azt megoldom számítógéppel,ami még jobb is amit nem kell elmondanom hogy miért... olyanok meg hogy ha nincs számítógép a közelben vagy sokat mozog az ember és azért kell,hát én azt mondom,hogy nem ér egy email sem annyit hogy rögtön 5 perc után küld, lehet hogy mire hazaérsz eszedbe jut vmi és szinte más emailt írsz... nem kell sietni semmivel... épp ezért én számítógép párti vagyok.az ilyen telefon a legnagyobb üzletemeberknek jó amikor elmennek nyaralni és sutyiban hogy a feleség ne lássa arról intézze az üzleteit...másra ott van a laptop, vagy az otthoni gép. sokan emlegetik ezt hogy a miniatűrizálás következtében egyre csökkennnek a készülékek,de azért ha megfigyeltiek: a vezérlés/feladatvégrehajtó egység csökken és tud többet, a periféra mint pl a keyboard vagy egér arad,az ember keze az nem megy össze hozzá, a monitorok meg, bár a tft-k vékonyabbak mint a katódsugárcsövesek, de azért azt se felejtsétek el, régen (10 éve) még a 14 colos volt divatban, most meg már mindenhol 17 vagy 19 colos monitorok vannak,de biztosan ezekből van a több. Hiába, a részletesség meg a sok opció miatt fejlődik a szoftverek grafikai felülete,a monitorok meg tartják a lépést. különben a felhasználóbarátsággal ahz ergonometria foglalkozik, érdemes lenne elbeszélni egy olyan emberrel aki ilyennel foglalkozik... egy mobilnak szerintem nem kell ennyit tudnia,mint amit már manapság kínálnak, és szerintem ameddig a kijelző tft és nem lesz pl hologrammos technológia (aminél már nem foglal helyet a kijelző kikapcsolva) addig szerintem az ilyen telefonok nem túl praktikusak, és a számítógépet nem fogják leváltani... bár erről épp most láttam egy videot az n95-el,nézzétek meg de én sztem inkább csak egy rosszabb poén minthogy igazság legyen benne.... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest