- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
-
fateless
veterán
-
krystman
őstag
-
TTTotya
senior tag
A legjobb, hogy valszeg nyomnak még egy leárazást "igazi" fekete péntekkor is nem?
-
fateless
veterán
Ismersz már a fórumról, tudod, hogy nagyon rég óta vásárolok már kintről, tisztában vagyok vele, hogy mi a kamuakció és mi a valódi kedvezmény.
Persze aki 11-én tévedt el először az Alira, könnyen elcsábulhatott a hatalmas leárazások özönétől, bár rosszul akkor sem járt feltétlenül. -
blueMerle
veterán
Sok éve Kínából rendelünk meg minden apróbb és sokszor nagyobb dolgot is. Az év folyamán nagyjából ugyanennyiért találjuk meg a dolgokat, mint most voltak, viszont most amiket kinéztünk már több hete, azokat átlagosan 10%-kal olcsóbban megkaptuk, egyes dolgokat viszont 30-40%kal is olcsóbban, mint amennyiért az elmúlt 2-3 hónapban voltak (BT hangszóró, telefon).
Tapasztaltabb Alisok tudják, melyik leárazás volt valódi leárazás, és melyik csak felárazás-leárazás. Pl a fa játékok egy része most valóban olcsóbb volt. Ilyen termék esetén (amit a gyerekemnek, rokon gyereknek adok), nekem fontos az is, hogy olyan boltból rendeljem, ahonnan évek óta rendelek már és bevált, jó minőséget ad. Mivel oda rendszeresen visszajárunk, így láttuk, hogy valóban kb 20%-kal volt olcsóbb a játékok ezen része tőlük, mint korábban. Ami pedig csak kamuakció volt, azt nem kellett megvenni, azzal érdemes várni, ha nem sürgős. A tapasztaltabb vásárlók ezt is jól tudják.
Kíváncsiságból rákerestem:
A bluetooth hangfal, ami tegnap 22.62USD volt, ma a legolcsóbban 33.54USD-ért van más eladótól jóval kevesebb értékelésselA kivétel erősíti a szabályt
Persze, előfordulhat (és logikus) hogy épp ezen a napon tolta ki a rajta rohadó árukészletet egy kereskedő, de hidd el nekem, ez azért elég gyakori az Alin, és lehet hogy holnap még kevesebbért megtalálod azt a hangfalat 
-
ricinus13
senior tag
Ugyanezt néztem én is. Nem hiszem hogy a kínai szinglik raklap számra veszik a mobilokat maguknak. Az előzőnél is zavart már.
-
yerico
senior tag
-
Lord Sidious
senior tag
NEEEE LOL

Mért nem egy fekete hajszálcsíkos öltönyt meg egy szivart? Amúgy is, olyan maffiózós, kidobós alkata van a kis huncutnat, mert mindig feszít

Nagyon aranyos! respekt, hogy befogadtátok

-
Lord Sidious
senior tag
Így van. sok olyan dolgot rendeltünk meg most, ami már rég benne volt a kosárban, de sajnáltam rá annyi pénzt. Meg vannak olyan cuccok, amikből havi rendszerességgel rendele, és most 20-30%-al olcsóbb volt.
Én semmi drága cuccot nem rendeltem, de így is elszállt majdnem 400 dodó.- kutyaruha
- telefontok
- MacBook tok
- Ledes nyakörv…Csupa hasznos dolog.

"- kutyaruha
- Ledes nyakörv…"Ezen röhögőgörcsöt kaptam
elképzeltem egy chi vavát John Gacy-s bohócjelmezbe 
-
rocket
nagyúr
hosszabb távon nem üt ez vissza vagy még lehet elég ember hülyíteni?
Az Euronics szórólapján vagyok mindig "kiakadva", hogy nagy betűkkel rá van írva, hogy 5-50% AKCIÓ! aztán meg szépen jönnek az 5-10%-os akciók. Ha nagyon ráérek ezzel szoktam játszani, hogy ki találja meg hamarabb az egy darab 50%-os akciót ami kb egy USB kábel szokott lenni 2000 helyett 1000Ft-ért, meg hasonló.Ez már kb évek óta megy náluk és nálam már simán el vannak vágva, de nem kell túl agyasnak lenni, mert az öles betűk után mégsincs semmi az újságba ez bárkinek feltűnhet.
Nem stresszelek rajta de marketing szempontból sem értem ez mire jó...

Szerintem nem fog visszautni, mert a tobbseg nem a latja a fatol az erdot.
Egyebkent nincs gond ezzel a rendszerrel, csak a helyen kell tudni kezelni, es nem bedolni az oriasi marketing hypenak.
-
Simi87
senior tag
Sok éve Kínából rendelünk meg minden apróbb és sokszor nagyobb dolgot is. Az év folyamán nagyjából ugyanennyiért találjuk meg a dolgokat, mint most voltak, viszont most amiket kinéztünk már több hete, azokat átlagosan 10%-kal olcsóbban megkaptuk, egyes dolgokat viszont 30-40%kal is olcsóbban, mint amennyiért az elmúlt 2-3 hónapban voltak (BT hangszóró, telefon).
Tapasztaltabb Alisok tudják, melyik leárazás volt valódi leárazás, és melyik csak felárazás-leárazás. Pl a fa játékok egy része most valóban olcsóbb volt. Ilyen termék esetén (amit a gyerekemnek, rokon gyereknek adok), nekem fontos az is, hogy olyan boltból rendeljem, ahonnan évek óta rendelek már és bevált, jó minőséget ad. Mivel oda rendszeresen visszajárunk, így láttuk, hogy valóban kb 20%-kal volt olcsóbb a játékok ezen része tőlük, mint korábban. Ami pedig csak kamuakció volt, azt nem kellett megvenni, azzal érdemes várni, ha nem sürgős. A tapasztaltabb vásárlók ezt is jól tudják.
A bluetooth hangfal, ami tegnap 22.62USD volt, ma a legolcsóbban 33.54USD-ért van más eladótól jóval kevesebb értékelésselÍgy van. sok olyan dolgot rendeltünk meg most, ami már rég benne volt a kosárban, de sajnáltam rá annyi pénzt. Meg vannak olyan cuccok, amikből havi rendszerességgel rendele, és most 20-30%-al olcsóbb volt.
Én semmi drága cuccot nem rendeltem, de így is elszállt majdnem 400 dodó.- kutyaruha
- telefontok
- MacBook tok
- Ledes nyakörv…Csupa hasznos dolog.

-
Wajk
addikt
Magyarorszagon is igy mukodik a rendszer.
Par kifuto csali termek nagyon alacsony darabszammal tenyleg jo aron par perc alatt elfogyott felirattal(gyartok altal biztositott akcio), nehany uj termek alacsony darabszammal jo aron (az itt keletkezo veszteseg resze a marketing koltsegeknek gyarto es/vagy az uzlet oldalrol), a maradek kb. 1000 tipusu termek arat hosszabb tavon felnyomjak elore es abbol akcioznak eredeti ar kornyekere, vagy olyan akciok vannak amik ev kozben tobbszor is (pl. a TV-k 15-20%-os akcioi).
Raadas az pedig pl. 80%-os konyv akciok (zuzdaba kuldes helyett), hogy jol szoljon/mutasdon a reklamban, hogy "akar 80% kedvezmeny".hosszabb távon nem üt ez vissza vagy még lehet elég ember hülyíteni?
Az Euronics szórólapján vagyok mindig "kiakadva", hogy nagy betűkkel rá van írva, hogy 5-50% AKCIÓ! aztán meg szépen jönnek az 5-10%-os akciók. Ha nagyon ráérek ezzel szoktam játszani, hogy ki találja meg hamarabb az egy darab 50%-os akciót ami kb egy USB kábel szokott lenni 2000 helyett 1000Ft-ért, meg hasonló.Ez már kb évek óta megy náluk és nálam már simán el vannak vágva, de nem kell túl agyasnak lenni, mert az öles betűk után mégsincs semmi az újságba ez bárkinek feltűnhet.
Nem stresszelek rajta de marketing szempontból sem értem ez mire jó...

-
rocket
nagyúr
Magyarorszagon is igy mukodik a rendszer.
Par kifuto csali termek nagyon alacsony darabszammal tenyleg jo aron par perc alatt elfogyott felirattal(gyartok altal biztositott akcio), nehany uj termek alacsony darabszammal jo aron (az itt keletkezo veszteseg resze a marketing koltsegeknek gyarto es/vagy az uzlet oldalrol), a maradek kb. 1000 tipusu termek arat hosszabb tavon felnyomjak elore es abbol akcioznak eredeti ar kornyekere, vagy olyan akciok vannak amik ev kozben tobbszor is (pl. a TV-k 15-20%-os akcioi).
Raadas az pedig pl. 80%-os konyv akciok (zuzdaba kuldes helyett), hogy jol szoljon/mutasdon a reklamban, hogy "akar 80% kedvezmeny". -
törölt tag
-
törölt tag
-
Lord Sidious
senior tag
Ez nem semmi
én meg lemaradtam róla 
-
Taci
addikt
Én is kinéztem pár dolgot magamnak, de a kötelezők megfizetése után (ÁFA + vám) már nem tűnt annyira jó üzletnek, így végül nem rendeltem semmit.

-
Luperator
tag
Ehhez én is hozzájárultam pár euróval és első körben meg utána jó párszor nem tudtam fizetni,gondolom sokan akartak. Ha olyan hatalmas akciók nem is voltak,de még mindig minden olcsóbb mint idehaza,csak a postát kell türelemmel kívárni..
Amire kíváncsi leszek az benga nagy plüssmaci ami gyerekeknek lett rendelve hogy tényleg ki lesz e tömve. Két nyolcvan centis volt harminc euró,ami jó ár de mire megtaláltuk,hogy abban tuti van tömés is hát.. Nem akarok csalódni.
-
Wajk
addikt
egyet értek, évek óta ezmegy
max pár bóvlit akcióznak ki, de 90%-ukat évközben is hasonló áron lehet megvenni. Ilyenkor kinyílik kicsit a zsebemben a bicska.. Bár itt Mo-n is előszeretettel megeszik a népek ha ki van írva, hogy AKCIÓ! .... 
-
lexter00
őstag
Azért egy Alibabát ne hasonlítsunk össze egy Extreme Digitállal.Az Alinak eszméletlen sok pénze van olyan informatikát rak maga alá amilyet csak szeretne.
-
istnag
addikt
Mondjuk aliexpressen nagy átverés volt kb a 3/4-e a leárazásnak
Volt 8-10 termék a wish listámon, aminek 11.11-e előtt kb a duplájára felvitték az árát, majd onnan akciózták le. Talán 2 db olyan volt ami tényleg akció volt, de az csak pár dollárral. Szóval ennyit a nagy akciókról alin. 
-
isti215
tag
Nem semmi számok

Azt lehet tudni hogy mondjuk xiaomi készülékek mennyibe kerültek átszámolva? -
fateless
veterán
A bluetooth hangfal, ami tegnap 22.62USD volt, ma a legolcsóbban 33.54USD-ért van más eladótól jóval kevesebb értékeléssel -
kali
legenda
-
törölt tag
Pontosan így van, az év átverése volt ez a hatalmas akció.
A félárazott termékek jó része csak áremelés utáni visszacsökkentés volt, de a többi hatalmas akció is is olyan hatalmas volt, hogy az 1500 rmb árból engedtek egy százast, vagy még annyit sem.
Aki rendszeresen használja az oldalt, az simán megtalál ilyen akciókat bármikor szinte, az egyes eladók egyéni akciózásakor. -
Cannabis7
senior tag
Hat nem tud, amennyire en lattam eleg atveresnek tunt.
Pl egy pipo x9 300$rol volt 170-re learva, mikor mar reg 110-ert lehet kapni.
De lehet csak vagyok bamba. -
gekkoXT
senior tag
Itt ugye ilyenkor az aliexpress-ről beszélünk. Az alibaba a szülő, de ott a gyártóktól lehet nagytételben vásárolni. Az is egy félelmetes módon működő dolog. Én akármire kértem gyártói árat 24-órán belül, de inkább órákon belül jött mindig a válasz.
-
Matada2.3
veterán
Azt a mocskos

-
Solten
őstag
Nos, £94 egy Redmi Note 2-ert? Nem, nem tudtam ellenallni...

-
gergejly
aktív tag
A kínaiak nagyon durván tolják, hihetetlen
-
blueMerle
veterán
Leginkább az A0 userek vásároltak dömpingszerűen, ugyanis a tapasztaltabb Alisok rég tudják hogy igazi kedvezmények nem nagyon vannak, sokkal inkább a felárazom-leárazom típusú brutál akciók
Találomra 10-15 terméket megnéztem, és bőven találtam olcsóbban is más eladónál. -
törölt tag
-
fateless
veterán
Support tekintetében garantáltan lenyomja a legtöbb nagy márkát, heti frissítés péntekenként, meghallgatják a felhasználókat.
Kamera tekintetében nem a kínai átlagot képviseli, hanem sokkal inkább a Samsung LG, Sony átlagát. -
randras
veterán
-
daniel909
addikt
-
atok666
őstag
Szep kis infrastruktura lehet a rendszer mogott, amely gyozi a masodpercenkenti 100ezres megrendeleseket

Atok
-
fateless
veterán
-
daniel909
addikt
Vennetek xiaomi telot? Nem gagyi?
-
tothmaxy182
őstag
Én is bevásároltam. Xiaomi Mikey-ből vettem párat, 2 fülhallgatót, 1 kést és a barátnőmnek egy órát meg egy gyűrűt.

Plusz a tesóm velem rendeltetett, ha jól emlékszem 16 különböző kézműves cuccot (szeret kötni, horgolni, ékszereket csinálni, stb), amik kb negyed áron megjönnek Kínából, mintha itt venné Mo-on.
-
törölt tag
Kína megàllíthatatlan

-
berek21
őstag
Magam is beszálltam az összegbe, és nem bántam meg. A rendszerüket pedig bárki a világon megirigyelhetné. Irigyli is.
-
Fejvadi
nagyúr
Mindent megvettem amit akartam és féláron.

-
krystman
őstag
Így van. Itthon az edigital éjféltől össze volt omolva tavaj, pedig csak magyarok vásároltak. Ez meg egy globális piac, és semmi gond nem volt. Milyen rendszer lehet ezeknek?
-
törölt tag
Én egy Leagoo Elite 5-ot rendeltem 115$-ért. Totàl megérte

-
Gusztáv
addikt
Én is vettem kissebb nagyobb dolgokat, köztük egy telefont is. Szerintem voltak dolgok jó áron, persze keresgélni kellett. Az oldal végig stabil volt, némely magyar cég példát vehetne róluk így a fekete péntekre készülve .
-
hemaka
nagyúr
Én is beszálltam pár dodóval.

-
fateless
veterán
Ehhez mi is hozzájárultunk feleségemmel kb 20-25 terméket vásárolva (nagyjából a teljes karácsonyi bevásárlást megejtettük). Igaz, mi csak két telefont vettünk...
-
kbyte1024
veterán
-
torma99
aktív tag
Akartam venni egy USB-s kerékpáros lámpát, de az Alipay rendszere az első órában nálam vagy 5-ször összeomlott, így lemaradtam, később nem próbálkoztam.
Azonban azt figyeltem meg ennél a terméknél, hogy vastagon alkalmazták a felárazom, majd hirtelen leakciózom 50%-kal című Magyarországon jól bevált receptet. Amelyik terméket néztem az eladótól függően 9,5-11 USD volt, 50%-os akcióban pedig 7,5.
-
Sza_Sa
senior tag
Eszement összegek mennek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Most építs gépet, amíg nem késő! — A várható áremelkedésekről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Synology DiskStation DS1019+ NAS // + 5x 4TB HGST Deskstar SATA3 lemez
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acemagic Tank 03 PC - Intel Core i7-12700H, 16Gb DDR5, RTX 3060M 12Gb, 1Tb M2, WiFi 6 - Windows 11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -75% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Asus ROG Strix B250I Gaming Mini-ITX alaplap (Wi-Fi, Bluetooth) - Igény esetén félkonfigként
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CMT64GX5M2B5200C40
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5266, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 1300W Seasonic PX1300 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

elképzeltem egy chi vavát John Gacy-s bohócjelmezbe

Volt 8-10 termék a wish listámon, aminek 11.11-e előtt kb a duplájára felvitték az árát, majd onnan akciózták le. Talán 2 db olyan volt ami tényleg akció volt, de az csak pár dollárral. Szóval ennyit a nagy akciókról alin.

én meg lemaradtam róla