- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
#06658560 #19 üzenetére
Kikalkulálják az átlagos felhasználási idő alapján, hogy napi x órával számolva kb ha ilyen tulajdonságokat adnak az anyagnak, illetve adott módon rakják össze, akkor ennyi idő után jön elő.
Azért van az, hogy aki nagyon aktívan használ valamit annál előfordul, hogy még éppen garancia előtt döglik be.
De van olyan is, hogy az extrém használatra kalkulálnak, tehát az átlagfelhasználó 5-6 évig használja, az extrém felhasználónak pedig éppen 3 év után az átlagos garancia lejárta után döglik be.Persze nem 100%-os, mint a szoftverek esetén és nem lehet nanoszekundumos pontossággal időzíteni sem, de az esetek többségében bejön.
-
Penge_4
veterán
-
Penge_4
veterán
Na ugye, hogy én megmondtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest