Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustaros
aktív tag
Szép lett ez a telefon. Oneplus killer , vagyis.. már lassan xiaomi killer , mivel tudásban/árban mindent ver.
-
RoBos
senior tag
És akinek nincsenek ekkora igényei, annak ott a sima Realme X2
-
Obyboy
addikt
Tényleg brutál ár/érték aránnyal támad, de ez nekünk felhasználóknak (akik nem Apple, Samsung vagy Huawei fanok) csak jól jön. A gyártók közti árversenyt mindig a felhasználók nyerik (főleg ha be merik vállalni a kevésbé ismert brand-eket).
[ Szerkesztve ]
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
konczy3
senior tag
-
MarkCsiha461
junior tag
Szerintem az Oppo lesz az új Xiaomi
-
Plug Life
aktív tag
Magyarisztánban nem lesz hivatalos forgalmazás?
-
twollah1976
őstag
Nagyon jo aron jonnek ezek a telefonok.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Freddycom
őstag
A Realme az Oppo bazzeg? Én azt hittem valami dzsunka szar, mint az elephone, már csak amiatt is, mert ez a 'Realme' név lopós brigád benyomását kelti, hasonlít a 'Redmi'-re, főleg a hivatalos betűtípussal, ahol az A és az L egymás mellett van szorosan ami egy D, a vége meg kiejtésben 'i' és kész is a redmi. :D
Szóval értitek na. :D
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Nagyon ígéretes, várom a teszteket.
Az alapmodellnek nagyon jó az árcímkéje„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
korpicschess
veterán
Amint láttam, hogy Oppo, egyből megjött a kedvem! Csak valszeg ebben mezei DAC chip van. Kár, hogy Oppo nem nagyon van nálunk, pl. Reno 10X...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
gproject
aktív tag
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Schuler888
senior tag
Durva, hogy regebben az a hir jarta, hogy kinaban a kinai telefonokhoz kepest draganak szamit az oppo/vivo. Erre az EUba meg ilyen bomba ajanlatokkal jonnek, oke hogy piacszerzes, meg a legtobb igy kezdte, de igy is meglep. Tenyleg vajon a vivo mikor jon, hisz ok is bbk
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Nem ismerem a markát , kiváncsi vagyok hogy milyen lehet a szoftveres támogatás?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
RoBos
senior tag
Vajon mi az oka, h az OPPO K5 vs. Realme X2 telók között 100$ a különbség?!
Gyakorlatilag ua. a 2 telefon, ráadásul egy cégcsoport. -
RoBos
senior tag
Itt van 1-2 teszt az X2 Pro és X2-vel:
Realme X2 Pro vs OnePlus 7T Speed Test
Gyakorlatilag pariban van a 1+ 7T-vel, sőőőt...
És árban is jobb mint a 1+ 7T!És egy kis battery teszt meglepő végeredménnyel a Realme-k vonatkozásában!
Realme X2 Pro vs OnePlus 7T vs Mate 30 Pro vs Realme X2 vs Mi 9T Pro vs Note 8 Pro
-
kukacfej
tag
Nekem is bejön, bár én sem ismerem a márkát.
1+ 5T helyett esélyes. Csak kérdés mennyire stabil a droid rajta és a saját OP. Illetve a támogatás milyen rá.Ne légy más ha önmagad lehetsz
-
RoBos
senior tag
-
Schuler888
senior tag
Aztan kerjuk am a logoutos review-t rola!
sztem siman csapj le a pro-ra, ki tudja mikor lesz mostanaban ilyen jo ajanlat, az meg azert boven idotallo speckokkal bir!
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kukacfej
tag
Nov 11re ugrott az elorendeles. (X2 pro)
Franciaországban van a szervíz.Ne légy más ha önmagad lehetsz
-
TomFace
tag
Gearbestről most 145 ezernek megfelelő usd-ért (promokód: GBOP7TG8256) lehet 8/256GB-os Oneplus 7T-t rendelni, tehát egy árban mozognak jelenleg. Ha a kettő közül kéne választanom, én azért csak a 7T mellett voksolnék.
-
vikk83
csendes tag
Biztos én számolok rosszul, de nekem ez így jön ki:
Oneplus 7t 599€ (oneplus.com 8/128)
Oneplus 7t 453 € (Gearbest kuponnal 8/256 506USD)
Realme X2 Pro 300 €A Realmenek 50W a charger, a 30W-os Oneplushoz képest, ugyanaz a proci, és van egy depth sensora, a Oneplushoz képest. Egyedül a szoftver kérdéses.
ZTE Blade --> Oneplus X --> Pixel 4a 5g - - >Nothing Phone 1
-
atee_13
őstag
És ez a 6/64 ami UFS 2.1 ROM 64GB a 3.0 hoz a 128 as kell az meg 450 euro, a 7T ha jól rémlik alapból 3.0-ás plusz ugye a hivatalos hely az nem GB garancia.
[ Szerkesztve ]
-
kirisz
tag
Jó ezeknek a kínai gyártóknak az előretörése, lényegében pár év alatt teljesen átrendezték a piacot, ha szoftveresen összekapják magukat akkor akkor ár/érték arányban tényleg verhetetlenek lesznek.
-
dbalazs80
tag
Azért a Realme kameráitól senki ne ájuljon el, azokból a tesztekből, amiket eddig olvastam, vagy láttam, elég gyenge minőségű képeket és videókat készít.
-
RoBos
senior tag
Antutu októberi Top 10-es listáján fent van a flagship és a mid-range kategóriában is a Realme, az X2 Pro és az X2-vel is!
Nem lett azért olyan "rossz" ez az X2 széria...
-
Gibo
senior tag
ès ha nem lenne elég alternatívának a One+, ott van a Red Magic 3S is 479€ ért hivatalos gyári EU webshopból garanciával....
Nem is olyan könnyü választani...[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gaborz1
senior tag
Rendelt valaki?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Gaborz1
senior tag
Azért kérdeztem, mert előfordulhat, hogy egy külföldön élő fórumtars berendelte vagy mailbox-al küldeti haza valaki.
Amúgy dobtam a gyártónak twitteren egy kérdést, hogy minket magyarokat mikor vesznek be a buliba, de nem reagáltak.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Schuler888 #41 üzenetére
Veszíteni nem tudok rajta.
Ha gyorsan elérhető lenne, lehet cserélődne a OP6.
-
Gibo
senior tag
-
RoBos
senior tag
X2 Pro Pre-order:
6GB/64GB €399
12GB/256GB €499[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oppo almárkájának csúcsmodellje az európai piacon is elérhetővé válik november 4-től.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Külpolitika
- Vicces képek
- bacsis: Készülődés a BRSZK-ra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Gold 64GB Gold - Kártyafüggetlen, Garanciával
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Kék 64GB K496
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Fekete 64GB K499
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Fehér 128GB K503
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest