Új hozzászólás Aktív témák
-
naxa
csendes tag
Én már eddig is azt szerettem volna, ha a keresőben tudtam volna választani, hogy a rendezési algoritmusuk milyen verzióját kérem.
Ha teljesen szabadjára engedhetném a fantáziámat, akkor olyan rendezéseket szeretnék, mint pl. "rendezd úgy, mintha Londonban, 2003 első negyedévben kérdeztem volna, német nyelven" (annak ellenére, hogy magyarországi, magyar lakos vagyok).
Ha nem engedhetem el a fantáziámat, akkor az idő (2003 első negyedév) megszorítást kihagyhatjuk.
Ehhez jönne most opciónak az, hogy hova tegye a közösségi oldalakról szerzett találataimat.
Örülök neki, hogy ez most tényleg opcionális. Reméljük, így marad.
Bár a város (földrajzi hely) megválasztása is az lenne.Mindenesetre ha a barátaim, ismerőseim, üzletfeleim, stb. infói között akarok keresni, arra tökéletesen elég lenne nekem a közösségi oldal saját keresője szerintem.
-
naxa
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest