Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Mikortól használható a duplex segéd,vagy elég csak a google asszisztensnek megadni az adatokat? Ki szeretném próbálni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Ste
addikt
Elég régi hír már, s a Google I/o-n bemutatott telefonbeszélgetésekkel kapcsolatban sokan feltételezik, hogy megrendezett beszélgetésekről van szó. A Google központjához közeli üzleteket hívtak fel hírügynökségek, s a Google beszélgetéséhez képest mindenhol benutatkoztak az eladók, illetve a hívott hely nevét is bemondták. Ezek ugye a videóban nem szereplenek.
Ettől függetlenül ilyesztő már, hogy hol tart a technológia
-
veterán
“...A skynet maga a vírus!...”
Cudar világ jön.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.
-
vodkamaffia
csendes tag
-
pusszycat
nagyúr
válasz vodkamaffia #7 üzenetére
Ez a fogd rá a MI-re tetszik azért. Én már ott tartok,h a lottó számokat is az asszisztenssel mondatom. Vevő vagyok minden újdonságra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Meridian
senior tag
"
- Robotokat nem szolgálunk itt ki!
- Gyere Artú, várakozzunk kint inkább..."vagy valami ilyesmi...
-
forgonati
őstag
Eléggé le van maradva a MA, közel sem friss hír. Pl MKBHD hetekkel ezelőtt beszélt róla. De tényleg nagyon emberi a cucc.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
vanye
senior tag
válasz forgonati #10 üzenetére
Június 27-én került fel a YT-ra a cikkben beágyazott második videó, miszerint az asszisztens immár közli a hívott féllel, hogy ő egy AI, nem pedig ember; ez az újdonság, ez a hírértéke a dolognak, ahogy az a cikkben is ki van emelve.
Nem ártana értő módon szöveget olvasni.Stern des Südens!
-
DithenS
senior tag
Szerintem ez nem is M.I! Csak a saját kis környezetében tud valamit kezdeni magával, illetve amit nem tud azt nem tudja megtanulni. Például ha a Google soha se frissíti, akkor nem fog okosabb lenni. Erkölcsi kérdéseket nem érti.
-
törölt tag
Westworld-ot imadom, de a technologia mar mar ijeszto.
-
b0bcat
addikt
válasz #88470784 #15 üzenetére
Egyes konteó-hívők szerint ez a technológia már a 9/11-es terrortámadások idején rendelkezésre állt, amikor az állítólagosan eltérített repülőkön ülő utasok elkezdték hívogatni a rokonaikat azzal, hogy terroristák megtámadták őket, és hogy le fognak zuhanni. Többen a teljes nevükön bemutatkoztak előtte a saját apjuknak-anyjuknak. És mindez abban az időben történt, amikor a repülőgépekről elvileg még nem lehetett mobilról telefonálni.
Persze mindez csak a képzelet szüleménye.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
NandorHUN
addikt
Ez a hír itt komolyan csak most lett lehozva??
Legtöbb - még magyar nem IT -s híroldalon is ki voltak téve Google IA-ról a hírek már lassan 2 hónapja....
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
hemaka
nagyúr
Elnezve egyesek karogasat, toluk mar az AI most is okosabb, mert legalabb elolvassa es megerti a cikket.
-
Somatom
veterán
Tényleg? Ezt nem tudtam. Az összes ilyen olvasós, értelmezős kütyü, amit eddig láttam, csúnyán elvérzett a Magyar nyelven. Van már olyan, amelyik képes helyesen értelmezni pl. egy ilyen cikket? Akkor vajon miért nem tud egyik gépi asszisztens sem Magyarul?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
pusszycat
nagyúr
"It now supports eight languages — French, German, Italian, Japanese, Korean, Spanish, and Brazilian Portuguese — so Google has 22 more to add over the next 10 months.
- már 8 nyelven tud, és jön még 22
-
janeszgol
félisten
A magyar nyelv nem embernek való, hát még gépnek nem!
Amúgy a következő jutott az eszembe, jó magyar felkészültség szerint:- Szeretnék egy asztalt foglalni, két személyre!
- Természetesen.
- Ja, amúgy robot vagyok!
- Igen? Akkor a krva 'nyádat!Szóval míg hozzánk beférkőzik a mindennapjainkba ezek az MI vezérelt dolgok, addig a többiek már elköltöztek egy másik bolygóra.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz janeszgol #27 üzenetére
Nem értek egyet veled. Sztem egy kártyajáték annál jobb, minél bonyolultabbak a szabályai. A Snapszerben a nyerési esélyed sokkal jobban függ a leosztott lapjaidtól, mint az Ultiban. Sztem épp a bonyolultsága miatt szép és kifejező a nyelvünk.
Egyébként meg nézőpont kérdése, hogy mi logikus egy nyelvben. Pl. a nemek megkülönböztetését milyen agybeteg találta ki? A der, die, das és függőségei sztem egy nyelvi rémálom. A mi nyelvünkben nincs ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz janeszgol #29 üzenetére
Az attól függ, hogy hova költözöl. Bár, lassan már attól se. Nekem 1000Km -re van a munkahelyem, de csak a főnökséggel, meg az ügyfelekkel beszélünk németül. Cirka 100 -an vagyunk a cégnél Magyarok, úgyhogy ha ott élnék (most ingázok), akkor is tudnám aktívan gyakorolni a Magyar nyelvet.
-
Fred23
nagyúr
A Duplex Google Segéd 2020 vagyok a Samsung Health 2020 applikációval kiegészítve, a mobil tulaját várja otthon egy dögös ribi, előre fizetek!
-
Sebhelyes
senior tag
A Pixel 3-ban már Cyberdyne Systems chip lesz...
-
TomMusic
őstag
Hát elkezdődött!
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen