- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Amúgy én annak sem vetném el a lehetőségét, hogy ez ténylegesen KitKat-érából származó vas (szinte)ingyen hozzájutottak, kis szoftveres pimp aztán, hátha hoz pár dolcsit. Van valami bizonyíték arra, hogy mostanában gyartották?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
oszi666
őstag
Az nem lehet hogy az elutalt penzt megforgatjak par napig amig vissza nem utaljak? Most ha csak napi par tizmillio hufot kapnak es azt forgatjak abbol is lehet vmi bevetel nem?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon köszi a tesztet, rég röhögtem ilyen jókat!
"mondanám, hogy lesz róla teszt, de mit írjunk? Hogy hány óra?"
Az Ali amúgy nem rossz, nekem még nem volt bajom vele, csak oda kell figyelni egy kicsit
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
Óriás respect a cikkért, én rég röhögtem ennyit.
Mondanám, hogy Wishől az vásároljon aki szeret shopni.
Egyébként ez az M40 azért egyvalamiben sokkal "előrébb" van mint az igazi: van rajta gugle. -
B Ádám x
csendes tag
Hát még a legelső droidos telefonom is jobb volt ennél: Sony Xperia tipo
-
MikeWazowski
veterán
Ez igaz. Magamból indultam ki.
Viszont azok az emberek akikre célzol, szerinted olvassák a MA-t? Mert akkor aki itt van elvileg ért annyira hozzá, hogy ne rendelje meg. Aki meg nincs itt, az nem ért annyira a témához, de mivel nincs itt, nem jut el hozzá....[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MikeWazowski #41 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a szakmai fórumon nem élők is élnek a világon
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Egy dolgot még kiemelnék. Ahogy elnézem a szoftvert (átírni mindent, akkor az ujjlenyomatolvasót imitálni, megjeleníteni stb) több melót tettek ebbe a telóba, mint a HMD az utóbbi 2 évben a Nokiákba.
-
MikeWazowski
veterán
válasz tha_answer #2 üzenetére
+1
Ha itt nem írnak erről egy cikket, akkor se veszem meg. Ehhez felesleges volt fáradtságot venni.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
judas13
addikt
"aztán megreklamálom, visszakapom a pénzt"
Pillanatnyi elmezavaromban tavaly rendeltem tőlük - szerencsére csak filléres kiegészítőket - az ígért maximális szállítási határidőre, - amit amúgy önhatalmúlag vagy kétszer meghosszabbítottak - sem jöttek meg a termékek. Többszöri pénz visszafizetési kérelmem után jó 100+nap elteltével már vissza is utalták az összeget.
Tőlük tényleg soha semmit!!![ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Graphics
Jómunkásember
Ezen ülj le és kicsit gondolkozz el, mert az, hogy mások halálát kívánod annyira nem oké...
És még csak komolyan sem kellene venni ezt a terméket. Röhögni rajta és kész. Ehelyett életellenes gondolataid támadnak...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
odani
tag
Én nem értem, hogy tud bárki is mulatni, nevetni ezen a cikken. Engem már a cím olvasásakor egy olyan borzalmasan sötét, tehetetlen düh fogott el, hogy bizony fognék mindenkit, aki részt vett ennek a ""terméknek"" a
- kitalálásában
- kifejlesztésében
- legyártásában
- értékesítésében
és azonnali, kötél általi halálra ítélnék.
Az egyik legnagyobb probléma a világgal szerintem az, hogy létezik olyan, hogy átverés. Nem lehet nyugodtan élni a kibaszott életet, mert folyton résen kell lenni olyanok miatt, akik le akarnak húzni. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztett. 2 éve futottam bele egy wishes "csoda" telefonba. Kolléganőm testvére rendelte jó áron Samsung S5 néven- helyet. Csak hát pár hét után érezte,hogy valami nem oké, behozták nekem,hogy nézek már rá,biztos vírusos,azért lassú. Eltelt pár perc mire rájöttünk, hogy hamis a baba Volt benne 256mb ram/1,2 gb rom meg valami mediatech proci. Ellehet képzelni a teljesítményét Azóta ha meghallom-látom ,hogy wish azonnal lebeszélek róla mindenkit.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
nevemfel
senior tag
Jól olvasom, jól értem? A reklámozott 12 GB RAM helyett 512MB van benne?
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
-
b0bcat
addikt
Aki nem egy kő alatt él, az tudja, hogy a wish.com-ról nem szabad rendelni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
janeszgol
félisten
Éppen most nézem a videót róla. Ez legalább bővíthető microsd-vel.
Amúgy kinézetre még elmegy. Egy pozitívuma van, hogy narancssárga a hátlap. Utoljára a Lumiák használták ezt a színt. Én nem emlékszem arra, hogy más gyártó alkalmazta volna.
Imádom a narancssárga színt. A kedvencem. (Aztán a zöld, kék, lila, piros.) -
zozzo72
aktív tag
Ez a teló 5! éve is nagyon gáz lett volna...
-
Plug Life
senior tag
A TV shopok internetes verziója 😆😂
-
Gyula84
veterán
Egy "meg ne vedd" pecsétet kaphatott volna
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Segal
veterán
Az év cikke nálam eddig. Szenzációs.
Felajánlom hogy megveszem tőletek! Komolyan!
Elfogott a birtoklási vágy"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
-
őstag
Köszi a tesztet, anyós épp telefont keres
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
gyonyoruwok
tag
felteszem főleg olyan emberek rendelnek innen csúcskategóriás 100% original samsung LG smartphone telefone okostelefont, akik mindenféle bulvár hírek alatt capslockkal és sok felkiáltójellel kommentelnek FB-n. nem is tudom, mekkora baleknak kéne lenni ehhez. és tényleg nem világos, hogy üzemelhet legálisan egy ilyen oldal
Sony A6000 | iPhone 12
-
Ezekiell
veterán
Ipari hulladék, nettó környezetszennyezés. Nem (csak) az átverést kellene büntetni, hanem az ilyen szarok legyártását is.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
vornia
senior tag
De törés teszt vót már???
GG Class mennyi?
IPV ????
Azé' ezeket illene manapság egy tesztbe bele venni!!!
A végére el kellett volna az örök klasszikus Gabesztől:
"mondjuk ezzel pont át....tak"(az éjszakai fotókat is hiányolom ám!!)
Jaj de rég szórakoztam ilyen jól, köszönöm a tesztet!!![ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LurkerSheik #19 üzenetére
Pedig az Aliexpress egy jó dolog, viszont tudni kell használni
-
KaitouP
nagyúr
Barátnőmmel hülyére röhögtük magunkat a cikken, valami zseniálisan elő lett adva.
A jelenségre pedig: na ezt kellene felszámolni mielőbb, nem a minőségi, használható modellek mellől száműzni a töltőfejet "környezetvédelem" címen. Akik ezt a telefont létrehozták és van pofájuk hirdetni is, természetesen kamu specifikációkkal, minimum súlyos pénzbüntetést érdemelnének.Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
k-adi
nagyúr
haha klasszikus köszi a videot az duplán poén
a legjobb átverős rész szerintem az ujjlenyomatolvasó..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Bog, sírva nevetős ez a cikk imádom
ujjlenyomatolvasó...🤣
Talán 2008-9 körül a Kezdeti HTC Hero, G1 stb-ben volt 256 meg 512 Rom, az Iphoneok 2G meg 4GB-al 2007-ben. Ez meg 1.2GB
Érdekelne, milyen döntések állnak ennek a telefonnak a léttejöttében!
Még nem olvastam végig, de folytatom!Soha, de soha nem rendeltem ezek miatt a Wishről, de ez is csak megerősít. Ami van, az ebayen is ott van, olcsóbban.
Aliexpress is ugyanezt a mutatok egy árat, aztán, ha kiválasztod, az opciókat, sehogy sem tudod megvenni a hirdetett áron dolgot csinálja.
Alza? Amúgy elégedett vagyok vele, de nem tudod megvenni a hirdetett áron. Ha boltban vennéd át +600, ha szállítással akkor meg futár ktsg. Sehol máshol nem tapasztaltam ezt a gyakorlatot.
Öreg vagyok már bohócnak.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
User64476
őstag
Ez a teszt tök jó volt
-
moleculez
veterán
Az a kamera szerintem tejesen rendben van. UFO fotózáshoz, meg kémfotókhoz ez az elvárt.
Amúgy rákattintottam a képekre, és vártam, hogy betöltsön a kép, aztán rájöttem, hogy ez bizony be van töltve
Szívesen látnék még ilyen teszteket néha.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
prolad
addikt
Köszi a tesztet és a rászánt időt, jól szótakoztam. És még a Quadrant is feltűnt tiszta retro :D
Wishről tényleg csak a legalapabb/legolcsóbb dolgokat (azokat is jó eséllyel előbb és olcsóbban megkapod Aliról). Mondjuk nekem van egy 550ti-m tőlük 2 éve már hibátlanul üzemel. Igaz, 1060-nak mondja magát, de legalább (refund után) ingyen volt.
-
törölt tag
Ez de durva
-
Graphics
Jómunkásember
Hogy a rettenetes f.szláma, aki kitalálta ezt.. Édes jó istenem..
Ez valami borzalmas.
-
Reaper
őstag
Köszönet a tesztért, rég röhögtünk ennyit az asszonnyal bármilyen cikken. Az ismerőseimmel meg megosztottam okulásképpen
-
veterán
Most elgondolkodtam, hogy rendelek ilyet, és aztán megreklamálom, visszakapom a pénzt, és lesz az 5 éves lányomnak egy játéktelefonja
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
NoMagix
addikt
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
aztakukorica, az a káva és kijelzőarány elég siralmas!
-
Somatom
veterán
Azért ez szemétség. Bog azt írta, hogy tök jól szórakozott, mégsem adott "tetszett" plecsnit.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bdanyy
addikt
Zseniális
A régi sárkányos hello kittys tesztet juttatta eszembe [link]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
Miért nem lehet az ilyen és ehhez hasonló internetes boltok ellen fellépni? Még jó, hogy visszaküldték a pénzt!! Nekem égnek áll a hajam ha csak meghallom, hogy wish
-
bollokcs80
Korrektor
Azt hiszem az AKAI PHA-3850 [link] volt a legalja, amit valaha teszteltek az oldalon, de itt az új király.
Régen röhögtem ilyen jót teszten, miközben tényleg szomorú, amit a wishpontkom oldal művel. Meg körbe kollégáknak, ismerősöknek. Bog-nak köszönet a belefektetett energiáért
Megyek megnézem a videót is.
B.Cs.
-
m1lan
őstag
Ezen legalább van GMS.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
elfelejtette
veterán
Aztakibaszottkurvaeget...[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
NoMagix
addikt
Basszus ez de gáz!
Nem is találok szavakat erre az egész förmedvényre!
Nem lehet visszaküldeni! -
tha_answer
őstag
Inkabb az a hulye aki megveszi. A gyar meg a hulyekbol el. Elelmes
-
Hallosz
senior tag
Hát igen, ez a, Kici, ócó, nem drága és a vége, ez:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Eladó Garmin Epix Pro Gen 2 47mm Sapphire Titanium, 3 év gar.
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális