Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Vajon az alapverzió ára mennyivel fog most emelkedni? A Pro a lekerekített szélek miatt nálam sajna kiesett.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
joey04
titán
Na hát akkor felnőtt ez a gyártó is. A Huawei már régen felsőkategóriás áron méri a cuccait, most már a op is, és a xiaomi is megy szépen felfelé. nesze neked világ, csak beütött a sárga veszedelem. szépen beférkőztek a mindennapokba az alacsony árakkal, aztán most, hogy az emberek megszokták, szeretik, robbantanak. remek.
-
guni
tag
Ja ti tenyleg azt hittetek hogy ezek a gyartok jotekonysagi szervezetek? 😀 Nyilvan penzt akarnak termelni ok is. Van mar nevuk, megtehetik. Ilyen a vilag.
-
Djay
csendes tag
Igazából hivatalos forrásból mikor láttad utoljára ezt használni?
Mert én Kb. a Oneplus 3 óta nem láttam sehol, max az újságírók és tesztelők szokták még ezt felemlegetni, de mostanában mindig más a szlogenjük. Rég nem a flagship killer-rel operálnak már.Egyébként nem mondanám, hogy mindenben mögöttük kullognak, de van egy-két fájó pont a márkában amiben szintet léphetnének végre.
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
joey04
titán
Magam nevében tudok beszélni: nem, nem hittem azt. Pláne, hogy az évek alatt ezt eljátszotta a Samsung (hogy örömködtünk, hogy mennyivel jobbak mint a Nokia, és mennyivel olcsóbbak), aztán a Huawei, pár éve szép lassan a Xiaomi is emel, meg ugye a OP. Én a kínai előretöréstől tartok. btw ha emelik az árakat (nem feltétlen a op, bárki), akkor készülhetnek az élesebb kritikára is, hiszen nem lehet 1-1 gyengébb részletet letudni azzal, hogy "ennyiért belefér".
-
BalanceR
addikt
A képfrissítés lesz 2019 processzormagja, vagy kamerája?
"Több, nagyobb, nem látod, de benne van azért drága vedd meg"#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
forintuser
őstag
"Lau megdöbbentőnek nevezte a panelt". OP2 tulajként én már semmit sem hiszek el nekik.
Holnapkészítést vállalok.
-
Juhaszatti
addikt
Edge lesz a Pro? Számomra ez a nap híre eddig. Idén tervezek telefont venni, de a ritka edge kijelző miatt sajnos szűk piacról válogathatok. Kamerában is dobbanthatnának valami nagyot, és rögtön beférnének az esélyes jelöltek közé. Ha még kisebb is lenne mint a P30 Pro, hab lenne a tortán.
-
veterán
válasz #16820480 #14 üzenetére
A 90 Hz-es panel jónak tűnt, de csak ezért nem fogok 200+ ezret fizetni, pláne nem AAA kategóriás árat. Ha a szimpla hetes 8 GB RAM és S855 mellett megáll 2 kiló alatt, akkor viszont van egy vevőjük ismét. Engem nem zavar a FHD+ felbontás, sőt, és a kicsinoccs sem, a hatost is megszoktam úgy, ahogy van. A notification LED elhagyása viszont nekem továbbra is egy fájó pont, de jobb lesz megbarátkozni a gondolattal, úgy fest.
-
twollah1976
őstag
En mar reg elengedtem a OnePlus-t.
Egynek jo volt (OnePlus 3T), tobbet koszonom nem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Mr.Silkó
veterán
"A brand történetében először két modellt mutatnak be, a OnePlus 7 Plus jelenti majd a csúcsot (...)"
Itt gondolom Pro-t akartál írni, Alice.
Az utolsó bekezdést háromszor olvastam el, mire nagyjából felfogtam. Alapvetően kedvelem a Cikkíró csavart és ezáltal jellegzetes megfogalmazási módját, de jelen esetben kicsit kusza lett a cikk legvége.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Nem teljesen értem, mi a panasz tárgya.
Eddig a nagyobb OP7-ben lesz (ha igazak a leakek):
-hajlított, 90hz-es Oled (könnyen lehet, hogy QHD), csúcskonkurencia se tud jobbat
-Snapi 855, 8/12 GB RAM, sok GB tárhely, csúcskonkurencia nem tud jobbat
-kiváló szoftver; lehet vitatkozni kinek mi jön be, OP szoftvere egyik legjobb a piacon, odatehető bármelyik másik gyártói felület mellé+hosszú támogatás
-3 kamera, ebből 2 jó eséllyel értelmes is lesz, OP6t is ügyes volt kamerában, bizots itt is csiszolnak, de mondjuk azt, hogy a csúcskonkurencia jobb
-nagy akku, jó üzemidő (utóbbit látatlanban megadom neki, még a lesajnált OP6 is nagyon tudott), a piac egyik legjobb gyorstöltése, vezeték nélküli töltés nincs
-nem lesz notch, motoros kamera igen, ízlés dolga
-nem lesz IP védelem
-nincs jackÖsszességében 3 hiányossága lesz, no IP, no Wireless charge, meg valószínűlegg gyengébb kamera. És emellé max (én ennél nem láttam többet) 750 dolláros ár. A konkurens flagshipek (s10+, P30 pro, Xs max) simán az 1000 dollárt nyaldossák kiépítéstől függően és mindnél lehet hiányosságot felhozni. Innentől miről beszélünk? Ha tényleg ezeket fogja tudni és tényleg ekkora árelőnye lesz, akkor még a flagship killer jelző se lenne túlzás (tudom, nem használják).
Akinek meg nincs rá ekkora forrása, annak ott lesz a sima 7-es, ami jó eséllyel egy felextrázott OP6t, ami már önmagában egy nagyon erős modell. Azt mondjuk tényleg tartani kéne 549-ért.
-
takysoft
tag
Remélem az életben optimistább vagy
Huawei mindig is drágább volt, a Xiaomi meg most is olcsó.
Hasonlíts össze egy Mi 9-et egy hasonszőrűvel...
Tény, a Oneplus drágul, sajnos elég erősen, és nem nagyon veszik észre, hogy a Xiaomi a fő konkurens...
De most komolyan, ajánlj nekem egy Snapdragon 855-ös LED kijelzős telefont olcsón.
Mert az az Mi9... esetleg a Mi Mix 3 5G (amikor jön, de várhatóan 200 alatt lesz)
Meg a Oneplus 7, árazást meglátjuk. Nem hiszem, hogy az 5G model becsúszik 200 alá.
Na most... Mi Mix 3 nem bejövős, mert elég esőérzékeny, én meg sokat túrázom.
Mi9 nagyon tetszene..... ha... lenne 8 GB ROM-os global változat. 6gb visszalépés lenne a 8gb-os OP5-öm után
Szóval én nagy reményekkel várom a Oneplus bejelentését. Aztán majd meglátjuk.
Hogy az Mi9-ben van Qi az ellenben nagyon tetszik.I will live forever or die trying
-
prolad
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
Hertz helyesen...
#trollmode
-
addikt
Minden ami jó, annak megkérik az árát. Oneplus sem fog ingyen fejleszteni ez érthető.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Fred23
nagyúr
Királyság a 90 Hz, viszont ha ezt élvezni is szeretnénk, erős akkura is szükség lesz! Sokkal több így a fogyasztás, és az nem túl szimpi megoldás, ha mondjuk azt javasolják, böngészésre, egyebekre tedd vissza 60-ra. Pont az lenne a dolog legnagyobb szépsége, ha végig bekapcsolva lehetne!
Mondjuk engem semmiképp se érint, nagy is, IP védelem sincs, szóval kiesett...
[ Szerkesztve ]
-
robogos10
aktív tag
Tuti hogy hamar zuhanni fog az ára.....
-
forgonati
őstag
Én már elengedtem a OP-t a 6 után. Funkciókat vesznek el, közben árat emelnek és mindezt olyan megfoghatatlan "featurekkel" indokolják mint képfrissítés. Lassan már flagship szintre mennek az árakkal, de egy qi töltés vagy ip védelem az bezzeg nem fér bele. A 6-ig tetszett amit csináltak.
Keelah Se'lai!
-
Djay
csendes tag
válasz forgonati #35 üzenetére
Egyet értek, én is nagyon hiányolom a vezeték nélküli töltést és a rendes vízállóságot.
Ha ezek végre belekerülnének akkor megfontolnám, de így marad a Oneplus 6.Arra is Oneplus 3-ról váltottam, csak már nem tudtam tovább várni egy normális Oneplusra, és a normálishoz legközelebb a Oneplus 6 volt.
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
veterán
válasz twollah1976 #18 üzenetére
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest