Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DithenS

senior tag

válasz Rusher4587 #49 üzenetére

Már ne haragudj de én telefonon sokat játszok a gyenge gépem miatt,több órán át forró szokott lenni és az aksinak még sincs baja.
    Nem tudom mit kell ennyire félni,egy telefont általában 1 vagy 2 évente vesznek,egy aksi kibírja azt az időt gyors töltéssel is,de lehet venni pár ezerért új aksit is azt jólvan.
    Persze ha nem kivehető az szívás,de azok meg általában csúcsmobiloknál fordul elő és ha van pénz 200e Ft-os telefonra akkor a következő évben is van gondolom annyi hogy megvegye az újabb tipust.
    Hitelre meg hülye aki csúcsmobilt vesz mert hülyén néz ki hogy csoró vagy de csúcstelóra telik,meg az is hülyén néz ki hogy menőzöl a buszmegállóban a buszra várva...
    Persze nem rád értettem :) Ne hogy félre értsd.
    Gyors töltés azért kell mert hamar lemerülnek a telefonok,így az ember bemegy egy kávézóba vagy a buszmegállóba bedugja 10 percre és aztán mehet is a dolgára.
    De melegtől nem szokott felpuffadni a telefon,enyém volt hogy egész nap 42C-os volt aztán mai napig semmi,42C fölé nem is szokott menni mert a telefon visszaveszi a sebességet úgy is.

Új hozzászólás Aktív témák