Új hozzászólás Aktív témák
-
K0vasz
aktív tag
én alapvetően bírom a samsungot, a legutóbbi két telefonom is tőlük volt, dehát ez nagyon harmatos... S9-ről váltok majd (egyszer valamikor), de így 3 generációval később nemhogy mindenben jobb lenne az S21, de több ponton még visszalépés is konkrétan.
- nincs töltő? A..ÁTOK
- lyukas kijelző? még mindig??
- kisebb felbontás?? mondjuk ez olyan dolog, hogy mindenképp megnézném élőben, hogy a gyakorlatban ez mit jelent, mert amúgy nem hiszem, hogy ekkora méreten túlzottan sokat számítana a dolog, de akkor is
- a műanyag hátlap engem pont nem zavar. szerintem egy ilyen használati eszközre, mint a telefon, fölösleges csillivilli az üveg hátlap, ami csak arra jó, hogy ótvaros ujjlenyomatos legyen meg lecsússzon mindenről, ami nem pont tökéletesen sík felület. ja, meg kézből is könnyebben kicsúszik, ugyeviszont a fentieken túl én nem sok előrelépést látok. egy icipicit jobb kamerarendszer, eggyel újabb android főverzió meg UI, sokhertzes kijelző... egyedül a nagyobb aksi az, ami érdemben tényleg érdekelne (viszont nem tudni, hogy az exynos mennyire húzza, úgyhogy lehet, hogy a valós üzemideje ennek is kaki)
összességében nekem csalódás, és ha így folytatják, akkor kénytelen leszek másik márka után nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest