Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K0vasz

aktív tag

válasz aujjobba #67 üzenetére

"A piac a tomeges felhasznaloi igenyekre reagal."

ez még rendben is lenne, de amikor minden márkának (oké, apple-t kivéve) 50 különböző modellje van, akkor abba miért nem fér bele legalább 1-2 kompakt készülék?

• K0vasz

aktív tag

én alapvetően bírom a samsungot, a legutóbbi két telefonom is tőlük volt, dehát ez nagyon harmatos... S9-ről váltok majd (egyszer valamikor), de így 3 generációval később nemhogy mindenben jobb lenne az S21, de több ponton még visszalépés is konkrétan.

- nincs töltő? A..ÁTOK
    - lyukas kijelző? még mindig??
    - kisebb felbontás?? mondjuk ez olyan dolog, hogy mindenképp megnézném élőben, hogy a gyakorlatban ez mit jelent, mert amúgy nem hiszem, hogy ekkora méreten túlzottan sokat számítana a dolog, de akkor is
    - a műanyag hátlap engem pont nem zavar. szerintem egy ilyen használati eszközre, mint a telefon, fölösleges csillivilli az üveg hátlap, ami csak arra jó, hogy ótvaros ujjlenyomatos legyen meg lecsússzon mindenről, ami nem pont tökéletesen sík felület. ja, meg kézből is könnyebben kicsúszik, ugye

viszont a fentieken túl én nem sok előrelépést látok. egy icipicit jobb kamerarendszer, eggyel újabb android főverzió meg UI, sokhertzes kijelző... egyedül a nagyobb aksi az, ami érdemben tényleg érdekelne (viszont nem tudni, hogy az exynos mennyire húzza, úgyhogy lehet, hogy a valós üzemideje ennek is kaki)

összességében nekem csalódás, és ha így folytatják, akkor kénytelen leszek másik márka után nézni

Új hozzászólás Aktív témák