- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát srácok valóban gyönyörű ez az óra, pedig azt hittem nem fog tetszeni

Telekomtól van ott adják hozzá a fülest gratiszba, bár ennyi pénzbe illik is hogy beleférjen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg is találtam az első hibáját
mobil hálózaton szoftver frissítés letöltés közben kétszer is belelépett a repülő üzemmódba, túl melegedés miatt
számomra ez nem igazán biztató, mert mi lesz az órával majd tűző napon
itthon sikerült megoldani a hűtést, de töltesd közben is jelentősen melegszik, max majd a laptop hűtőn fogom tölteni

-
kory24
őstag
mert nem ez az óra topikja, hanem a cikk topikja
Köszi
Igen, azóta már megtaláltam az óra topikját is

(ami 10 perccel a kérdésem előtt íródott, tehát mikor kerestem még lehet nem is volt...) -
Lacielvtárs
nagyúr
-
kory24
őstag
Ez az óra ennyire nem jött be senkinek, hogy ilyen kihalt a topikja?
Gondolkodok vételén, de lehet érdemes lenne megvárni samsung új órái bejelentését?
-
Csibe78
tag
-
Ed_007
aktív tag
Nekem a FitBit-em hagyta abba a szinkronizálást a OnePlus3-al és az azon futó alkalmazásával - belehalt egy szoftverfrissítésbe. Feltettem az alkalmazást egy másik telefonra, azzal sem szinkronizált.
Szívtam egy csomót, utána cserélték az órát, de a cserébe kapott újjal már nem futottam köröket (megutáltam a szívások miatt), vettem egy Huawei okoskarkötőt inkább. Az problémamentesen működik. (Ha néhány hónappal korábban hozzák ki a 3 Pro-t, az lett volna. Lehet, így is lesz - tudod, "elégedettségi upgrade".
)Akit érdekel: nullakilométeres FitBit Versa 2 eladó.
(Komolyan, ha nem is annak tűnik. Fitbit Versa 2 Special Edition (NFC) - Smoke Woven) -
Ed_007
aktív tag
-
Luck Dragon
támogató
Méreteit eltekintve nem az én kütyüm lesz.
-
Lacielvtárs
nagyúr
engem nagyon zavar hogy "felemásak" a gombok
pedig amúgy tetszene
-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
-
törölt tag
-
Schuler888
senior tag
-
mrThomi
addikt
-
törölt tag
-
mrThomi
addikt
-
törölt tag
-
Duree
veterán
Nagyon túlárazták, drágább mint a Samsung, én menekülnék a Huawei elől szánalmas egy cég.
-
gombasm
aktív tag
Mivel nem Huawei telefonnal használod a huawei okosórádat, így adódhatnak gondok, nekem sem ment rendesen az F3 -mal: nem akarta az egészség app a párosított eszközök listáját firssíteni, (Honor Watch magic). A megoldás a következő: töröld a play storeból letöltött egészség appot. Töltsd le a Huawei App Galery -t a huawei oldaláról (apk) és telepítsd, majd ebből tedd fel a huawei health alkalmazást - és íme, minden frankón működik, fut szinkronizál...
. -
atike
nagyúr
Jogos. Mivel neked alig szinkronizál a GT ezért ezt senki nem fogja venni.

Amúgy nem tűnik rossznak, bár olcsónak nem lesz nevezhető...
-
Energie X
őstag
Nekem 2 éve volt ilyen problémám, ami segített, egyrészt az órára jött értesítések törlése, másrészt pedig az óra alaphelyzetbe állítása (reset) a Huawei egészségben nem kellett állítanom semmit se.
-
zzola
titán
Strava integráció? ANT+/BT eszköz csatlakoztathatóság? Erről megint hallgatnak...
-
mrThomi
addikt
-
Janaboy
veterán
Jó lenne ha tudna kezelni BTos pulzusmérő övet.
De ettől függetlenül nagyon jól néznek ki.
Sztem már a Watch gt2 pro is nagyon jól néz ki. -
anti77
tag
Öcsém és haver watch-gtje és az én gt2-m is hibátlanul szinkronizál és működik a mai napig. Nálad lesz a gond szerintem.
-
Mircinko
senior tag
-
mrThomi
addikt
Vajon lesz ember aki ezt megveszi ? Nekem a watch gt-m alig szinkrinizál mar a telefonnal, szoftverfrissites keresese eseten meg szerver hibat ir ki, az idöjaras mutatas is teljesen meghalt rajta
-
Fritz Teufel
addikt
Ez így eléggé jól néz ki, de megvárnám még a Samsung licitjét is. Mindenesetre a Viber biztosan menni fog rajta, mint számomra fontos, egyik népszerű külsős alkalmazás: Huawei and Viber announces partnership to make AppGallery as a leading store
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Fogyjunk le!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G16 Intel Core i9-14900HX 32GB 1000GB RTX 4060 16" WQXGAmagyarbill Gar.: 2028.03.16.
- Eladó használt Alcatel 1 1/8GB fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,2GB DDR5 VGA,WIN11,LTE kártya

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Komolyan, ha nem is annak tűnik. Fitbit Versa 2 Special Edition (NFC) - Smoke Woven)

.