- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Te jó ég 141 kommentet végig olvasni egyhuzamban...
Ez egy nagy butaság hogy (szépen fejezzem ki magam) 3 foglalat lesz...
A képek meg mellesleg olyan baromi nagyok hogy a kisebb felbontású kijelzővel rendelkező embereket rendesen sajnálom mert annyira kesze-kusza az egész nyilak ide-oda szöveg itt színek ott jelölések, rövidítések stb.. Jó-jó bal lent van jelmagyarázat de akkor is. Sok annál a képnél az input.
Amúgy én is azt terveztem mint amit Ricco_hun hogy a 2 magos procimról (E8400) lépek Q9400s, Q9550s vagy Q9550-re, de hogy leszóltátok szegényt, hogy az kb lóf@szra se lesz elég
Azért akarnék én is egy Q9xxx-es procit mert mégis csak 4 magos, és ügyebár mostanság a magok számára mennek rá a progik órajel az csak másodlagos tényező talán,de lehet húzni ha nem lenne elég egy átlagfelhasználónak. Szóval nekem nagy vágyam hogy legyen egy Q9xxx-es procim amivel jó ideig el leszek. Talán addigra lesz full HD monitor is meg egy HD4870 1Gb vagy HD4890 1Gb... De ezek csak vágyak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest