- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
Nagyon jó ár/teljesítményű a kártya, nem is találok rá szavakat
Kicsit én is gondolkodtam a 8800GT-m cseréjén erre, sokáig 1 9800pro ATIm volt. Nekem is egy hasonloan csúpasz nem ref hütős 8800GT-m van Ami miat nem cseréle le:
- még semmi sem sem akadozik még a crysis sem
- az enyém alig 6 hónapos 2 év gari
- nem játszok full felbontásban, sőt sokszor jobb is mert jobban átlátható a táj
- nem a ref hűtése van hanem egy csendesebb zalman szerű de coolmaster gyártmányA 22colos moncsimon biztos tudnák olyan beállítást ami megakasztaná, de nincs rá szükség. A multkor felraktam az NFS porsche szériáját, na azt nyomtam 1600-on (1650-et nem ismeri a játék 2001-ben még nem volt ilyen moncsi). És abban is biztos vagyok hogy az nVidia 1 éven belűl de inkább hamarabb az nVidia visszavág. Nagyon örülök, hogy at ATI végre kihozott egy jó kártyát és reméljük minnél többet lefarag veszteségeiből.
A vezeték vitára meg annyit, hogy 100% biztos a NYÁKON van a szabályozó elektronika így nem kell 3. vezeték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest