Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Yettel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"Linuxot a nagypapának filozófia?"
ez. ha kevés opció van, az kevésbé megterhelő a usernek elsőre. nem riad el attól, hogy tejóisten mi minden van itt. kevesebb állítani való, kevesebb hibalehetőség. nekem személyszerint az XFCE jön be abból a szempontból, hogy ugyan nem tud annyit, mint egy KDE / MATE, meg nem túl eye-candy, azaz egyszerű, de ha kell, azért egész jól konfigolható, mert megadja rá a lehetőséget GUI-ban is.
-
mr.nagy
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mi a jó abban ha olyan lenne a vezérlőpultja mint a repülőé? Kutya sok gomb, beállítás. Aztán a user el állítgat mindent és csodálkozik, hogy nem működnek a dolgok!
Még a Windows-nál sem érsz el minden lehetőséget egyszerűen a vezérlőpultról. Ráadásul ott sem teheted át az ablakod gombjait. Itt legalább ha valaki nagyon akarja meg teheti a nélkül, hogy terminál-ban vagy szöveges fájlokban kellene turkálni.
Az egyszerű felhasználónak aki csak használni szeretné a rendszert itt is minden lényeges beállítás elérhető egy helyen. Aki pedig haladó vagy többet szeretne mint ami alapból adott annak nem jelent gondot egy ilyet megcsinálni.Mi a jó abban ha telepakoljuk a felhasználók egy jó részének felesleges programokkal a rendszert? Meghízott telepítő, jó sok hely, lassabb telepítés és lassabb rendszer a háttérben futó felesleges dolgok miatt. Én pont ezért pártoltam el az Ubuntutól vagy akár a Mint-től. Ne akarják nekem megmondani milyen programokat használjak! Ha kell valami nem sokba kerül telepíteni! Na ezek miatt használom már a béta 1 megjelenése óta ezt a rendszert. Na meg azért mert pl. a gombok elhelyezkedésén kívül én sem konfiguráltam szét a rendszert, mert így jó ahogy van.
Egyébként a Linuxot a nagypapának filozófia lehet, hogy pont sikeres lesz, mert a legtöbb Linux disztribúció pont ennek az ellentétéről híres és ezért is bírálják őket nagyon sokan!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Jövedelem
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aki nem ért hozá, az nem állítgatja, aki állítgatni igényli, azt felteszi a dconfot. De mondjuk csak megszokás kérdése.