- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Nem a kártya típusának szólt a megállapításom,hanem általánosan mondtam.
Jelenleg, egy régebbi passzív Nvidia kártya van a gépemben,ami durván fejlesztés alatt áll ,de repül belőle azonnal ,ahogy lesz egy jó árú AMD Radeon,ami kellően halk,és nem melegedős,mivel nekem az AMD színvilága jobban bejön. Egy 26" Samsung T260 16:10-es monitoron nézve.
Tudom,hogy ez is sokan urban legendnek tartják,de én még az említett plazmán is látom,hogy milyen szépek a színei az Xbox One AMD APU-jának.
A cikkhez visszatérve..ne játékot adjanak,hanem faragják az árát a régebbi kártyáknak.
"Nagyon halk, viszont nagyon melegszik, gyari beallitasokkal max 40%-ig porgeti a ventilatorokat, es 87 fok fole is siman felmaszik (volt 90 is) egy 3x10cm venti huteses hazban."
Ezt egy tulaj írta ,a ASUS STRIX-R9 390-járól.
-
NandoXXL
senior tag
290/390 Majd fog érdekelni a fogyasztás, ha melegedési problémák lesznek:
- Akár bios hiba üzenetek lesznek egy közeli déli híd miatt (nálam ez volt 290-nél).
- Másoknál: kevésbé szellős házban, vagy komolyabb terhelés alatt (UHD) hangos lesz a a kártya (akár throttlingol ha túlmelegszik).Ott a 290/390 topik, vissza lehet olvasni, utána lehet ide jönni és beböfögni a hülyeségeket tisztelt 'szakértő' urak.
390 jó ár/teljesítményű kártya, de körültekintést igényel. Nem mindegy hogy milyen rendszerbe lesz szerelve, akár csak más hasonló tdp-s léghűtésű vga (akár NV). Nem a fogyasztás a gond, a hőnek az elvezetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS ROG 3070
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest