Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Elég jól hangzik.
Egy kis elírás:...játékok számára újabb siekreket hozhatnak -
sgery
őstag
méga 3650-re volt nekem egy szúnyogirtós játék amit a kamerával lehetett irányitani. Istenkirályvolt, órákat el voltam vele a suliban
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
kalosiszilar
csendes tag
Most lehet, hogy en vagyok a hulye, de nem birom felfogni mire lesz jo, ha egy mobilon olyan jatekot jatszasz, amely fugg a GPS tol? Tan nem eleg nagy a fantaziam, de nem ertem ez hogyan mukodhet?
Amugy kivancsian varom az uj fejlemenyeket!
Budog geci naci vagyok es bombagyar.hu-t olvasok!!!
-
(An)Dante
őstag
válasz kalosiszilar #3 üzenetére
Többfajta GPS alapú játék is lehet. Az egyik amit én is próbáltam amolyan fedezd fel a várost játék volt. Meg kellett keresni bizonyos pontokat a városban és ott fotókat kellett készíteni. A koordinátákat folyamatosan rögzíti a szoftver és össze lehet vetni, ki tudta bejárni a legrövidebb úton a célpontokat. Ezek helyfüggő játékok.
A másik kategória nem kezel valós térképet, tehát nem helyfüggő, a GPS jele csak a relatív elmozdulás és relatív pozíció meghatározásához kell. Van tehát egy nagy tér és pár csapat ahol virtuális térképen küzdenek egymással. ;-) Warcraft élőben.. :-D
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
sgery
őstag
amúgy volt ilyen gsp játék a national g-on régebben, csak ott a fejedre egy teljes kijelzőt húztál és virtuális gömböket kellett összeszedni. tök állat volt
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
(An)Dante
őstag
Nekem az a stratégiai játék tetszett ahol úgy lehetett csak épületet építeni vagy a másik csapattal harcolni, hogy az emberke szépen elsétált a kis lábával a virtuális térképen az adott helyre. Enyhén szólva is izzasztó a dolog. ;-) Persze eléggé hülyén néz ki amikor valaki egy nagy placcon a kezében mobilt nyomkodva jobbra-balra rohangál..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
sgery
őstag
amúgy minden szülő nyafog össze vissza, hogy hizik a gyerek mert egész nap a gép előtt ül. itt a megoldás, felveszi a sisakot benne monitorral, kimegy a rétre és játszik. Még akkor is rohangálna csatákba ha már teljesen ki lenne fáradva..
business és pénz zagot érzek, jó befektetés lenneFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen