- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
Na nekem már feldobja a júniusi frissítést.
Más: az elmúlt héten elkezdett a töltéseknél szenvedni, van hogy rádugom az usb c-t és szépen tölt, de van, hogy folyamat azt érzékeli hogy épp most dugtam rá, loopol a töltés hang meg rezeg nagy serényen... Remélem nem ki lett centizve h 3 év szoftvertámogatás lejárta környékén az alaktrészek is beadják a kulcsot.
A port egyébként tiszta, szösz és pormentes.
A másik ami fura volt a napokban, hogy egyszercsak nem tudtam nfc-vel fizetni. Mikor megnéztem a beállítások között, ki volt kapcsolva (nem én kapcsoltam ki), de vissza se lehetett kapcsolni. Végül egy újraindítás után magától helyreállt.
Én továbbra is hosszú távon terveznék ezzel a készülékkel, de szép lassan ássa a saját sírját (mondjuk a 3g lekapcsolásáról nem ez tehet, de hogx a voltet nem aktiválják be rá, arról már igen).
-
Thom!
veterán
Telekommal megy rajta a volte?
-
raveinT
tag
válasz
babineni #512 üzenetére
Ha tetszik a telefon, akkor a helyedben nem mondanék le róla egy olyan funkció miatt, amiről eddig azt se tudtad, hogy létezik.
A volte egyébként is csak akkor működik, ha az a fél, akit hívsz, szintén volte képes telefonnal rendelkezik, amin aktiválta is a szolgáltatást.
Más: most olvastam, hogy a következő pixel már 5 évnyi os támogatást garantál majd... Kár, hogy visszamenőleg nem terjesztik ki ezt az előző 1-2 generációra is
-
babineni
csendes újonc
Sziasztok, szemezek ezzel a telóval (a 4G változattal), kb. ez az egyetlen telefon, ami nem (annyira) tepsi és egyben nem iphone, árban/tudásban alulról-felülről megfelel az igényeimnek, főleg most, hogy az alzán lejjebb ment az ára, még a gyári garancia hiányát is bevállalná a bennem élő hazárdjátékos. VISZONT most olvasom a Pixel 6-ról szóló cikknél a kommentekben, hogy a VoLTE problémás lehet... amiről viszont nem tudom, mit gondoljak, vodafone-os vagyok, a mostani készülékem sem tudja, és őszintén szólva ha még vagy 4 évig nem lövik le a 3G-t, akkor annyira nem is érdekel. Friss infót nem nagyon találni erről. Eddig kb. azt sem tudtam, mi ez, de ha meg ezt nem járnám körül és emiatt bánnám meg mondjuk jövőre, akkor nagyon mérges lennék... Sajnos nem látom, hogy Magyarországon simábban beszerezhető, kompakt méretű, androidos teló elérhető lenne a közeljövőben, és érik a csere... vélemények?
-
zraw
csendes tag
Sziasztok,
sikerült valakinek beállítani a VoLTE-t? Most tervezek venni egy 4a-t, és nagyon jó lenne, ha működne rajta... Tudom, hogy alapból nem fog, de elvileg root + magisk varázslással mennie kellene.
-
Puresz
csendes tag
Esetleg tudja vki miért nem lehet aktiválni a volte-t a pixel mobilokon?
-
kristoof92
tag
Bármilyen magyar hálózaton megy a Volte meg a VoWifi? (És 4a 5G és Pixel 5 esetén az 5G)
-
MC Pite
veterán
Van bárki aki bekapcsolta a VoLTE-t? Milyen készüléket mondjunk a szolgáltatónak aminek ilyen konfig kell és támogatott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest