Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionking01
tag
Igen. Ebben is van valami.
A kamera csak azért kellene, hogy ha az ember egy nem túl fontos eseményt csak megosztani szeretne valakivel, amihez nem kell nagy felbontás, és szép kép, akkor azért ne kelljen a telefont elővenni.
Egyébként, szerintem mindegyik okos óra egyik nagy hátulütője a kommunikáció lesz. A folyamatos bluetooth kapcsolat elég sokat fog fogyasztani a telefon akkumulátorából. Erre valami külön, rövid hatótávolságon működő, alacsony teljesítményű adó-vevő szabványt kellett volna előtte kitalálni. -
Lionking01
tag
Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de ahogy a Google-t ismerem, ez lesz a legjobb. Főleg, ha minden okos telefonnal kompatibilis lesz, nem csak Nexus modellekkel, mert hatalmas előnyre fognak szert tenni.
Szerintem egyébként nem kell túlfunkcionálni ezt az okos óra dolgot. Olyan funkciók kellenek bele, amely miatt az ember nem szívesen oldja fel a képernyőzárat.
Pl.: Óra,
Naptár bejegyzések megtekintése
E-mail és SMS elolvasása (esetleg más, pl. facebook, de csak üzenetek, nem az egész facebook)
Aktuális időjárás, és előrejelzés
Telefonkönyv
MP3 lejátszás vezérlése
Telefonálás, telefon funkciók
Fénykép készítése
Hangrögzítés
nagyjából ennyi.Lényeg, hogy egyszerű menü legyen, és ne kelljen egyes funkciókat 67 almenün keresztül elérni.
az olyan dolgok, mint fényképek nézegetése, vagy videók lejátszása, teljesen felesleges. Arra pont ott van a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest