- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Pedig nem ékszerként tekintettem az órámra, amikor végignéztem a specifikációkon (de tény, hogy meg lehet vele jelenni öltönyben és ingben): rádiós szinkronizáció, napelem+akkumulátor, titán tok+szíj, zafír üveg+fólia, auto világítás, motoros mutatók és sok apróság, ami kevésbé fontos.
Na ilyen órába rakhatnának némi észt, ha tudnak!Na meg az idő mutatása is elég relatív, ha nincs szinkronizáció.
A pulzusmérős Lidlis órám akár fél percet is siet néhány óra elteltével.
A jobb órák meg egytől egyig 30 másodperc/hó pontatlanságúak maximum. -
Teasüti
nagyúr
Nem egészen értem mire szeretnél célozni.
Hagyományos karóra haszontalan?Ettől függetlenül látom a potenciált az okosórákban, egy Pebble-re szívesen beneveznék idővel negyedik karórának a hagyományosok mellé. De nem gondolnám, hogy az életemből kisöpörné az egyszerű órák létjogosultságát.
Sőt, ha töltögetni kell, meg foglalkozni vele külön, addig nem az igazi.
Nekem csak ez a bajom ezekkel, hogy pátyolgatni kell, fejleszteni rá, kompromisszumokat kötni, karbantartani, ilyesmi. Na majd ha hű társam lesz éveken át nulla karbantartással, akkor tetszeni fog.
(Még egy töltőt se lennék napi szinte hajlandó rádugni, az élet szerves elemeként max vezeték nélküli töltéssel tudnám elképzelni és azt is csak ritkábban. Legalább el tudná hitetni velem, hogy "ő" van értem, nem én az óráért.)
Uff!
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest