- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
ted_mosby #55 üzenetére
Szerintem megpont hogy van benne potenciál. Vannak opyan emberek mint és aki soha nem hordott órát, de a telefonokat szereti és pont jól jön majd nekem egy ilyen óra, mert így ha egy megbeszélésen vagyok vagy dolgozom nem kell elővenni a telefont hanem az órán mindent meg tudok majd nézni.
Remélem 28.-ánbemutatják az órát és ha ok akkor megveszem karácsonyra magamnak. Ha nem jelenik meg akkor megveszem a sony sw 2-öt.
-
bkercso
nagyúr
válasz
ted_mosby #55 üzenetére
Teljesen másra való, mint egy karóra. Az egy ékszer, lényege, hogy időtálló, az értéke és a presztízsértéke is az.
Egy modern elektronikai okoskütyü a technikai fejlődés miatt ezt nem teljesítheti, de az akkuélettartam sem teszi ezt lehetővé. Ezt megveszik, majd 1-2 év múlva eldobják, ahogy a telefonokat és számítógépeket is. Azt nem látom, hogy szükség lenne rá, az a kérdés, lesz-e belőle divatőrület, vagy sem. Ez meg kb. kiszámíthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest