Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
DonMedve #7523 üzenetére
Jól van, örülök...
A restart és az energia widget dolgot elvileg be lehetne pakolni az alap ROMba is, majd mindjárt lekapom a legfrissebbet, és megnézem... ZTE-nél meg lehet csinálni könnyen, bár ugye nem egy kategória...Apropó! Melyik most a legfrissebb OTA update-es ROM az I9023 számára? Ami az 1. hsz-ben megtalálható?
(#7525) lord.lakli : Igen, én is így tudtam, csak ÁruKereső-n találtam I9020-at, ami ugye AMOLED-es, bár lahat, hogy azon nem magyarországi a gari!
-
szezso15
addikt
Köszöntem mindanyiotoknak a választ!
Akkor a ROMok stabilak, semmi nem áll a komoly MODdolás útjába!
De DonMedve véleményét is tiszteletben tartom, mert amíg nem tudok meggyőződni az egyes ROMok közti különbségről, addig nem tudok véleményt mondani róluk!
A Speedshop-nál néztem én is, tehát akkor az egy megbízható hely, onnan érdemes rendelni..
Azt nem is tudtam, hogy Super Clear LCD van benne, azt hittem S-LCD... Akkor viszont eszerint a teszt szerint valóban nem éri meg az AMOLED-es, nekem jobban tetszik az LCD képe: [link]A ROMfőzéssel kapcsolatban pedig, örülök, akkor van igény, majd kiadok 1-2 MODot, aztán meglátjuk kit érdekel, kit nem...
-
szezso15
addikt
Sziasztok, üdvözlet mindenkinek!
Hamarosan beruháznék egy ilyen készülékbe, az agyonnyúzott Blade-emre ráférne már a csere!
Ha nem gond, lenne néhány kérdésem...
1, Ugye mivel ez referenciamodelje a Google-nek, ezért a gyári ROMok ugye mind stabilak, nem fagynak stb.?
2, MIUI ROMokkal mi a helyzet? Stabilak már, mindennapi használatra alkalmasak?
3, Megéri a 10000 Ft-os felárat egy AMOLED-es verzió a sima S-LCD-shez képest?
4, Hol érdemes megvenni a gépet? Tehát ahol Samsung garanciával adják...Bocsánat a sok kérdésért, szeretném körüljárni a szerkezetet!
És egy utolsó, hogy lenne-e szükség egy MODder-re/ROM főzőre az én személyemben?
Az aláírásomban lévő linken a ZTE Blade résznél meg lehet bizonyosodni, hogy milyen munkáim vannak, lenne-e igény még egy ROMgyárosra?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest