- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
dome.no1
tag
Sziasztok.
Az alábbi problémára keresnék megoldást:
A párom telójára szeretném a jelly bean-et, de valami nem gömbölyű.
ICS volt rajta rootolva. semmi extra. Jött az ota, elindult a telepítés, kb a negyedénél meghalt a robot, csak az aksi kivétel segített. Újraindítás után minden maradt a régiben.
Feltettem ezt : Stock_I9023-TSM-2.3.6-GRK39F-XXKF1_Radio_Signed+, erre először frissített ICS 4.04-re, (gyárira került minden, recovery, nincs root.), majd jött megint otán a jelly bean, és ugyan az lett az eredmény. A telepítés kb negyedénél meghalt a robot és semmi nem változott.Valami tipp, vagy konkrétum jól jönne.
Köszönöm.
-
dome.no1
tag
Na ezt most rohadtul nem értem.
Jött a figyu, hogy rendszerfrissítés. Leokéztam, leszedte, újraindul, telepít, majd megáll a háromszöges felkiáltójel robot párosnál, és nem történik semmi kb 10 percig.
Meguntam. beléptem a gyári recoba, újraindítom a rendszert és a 2.3.6 os romom fogad.
-
dome.no1
tag
Nekem most jelent meg az OTA szedi le a teló.
Ja a lényeg i9023.
-
dome.no1
tag
Sziasztok.
A CM-t használókhoz lenne kérdésem.
Hogy lehet a beüzemelni a wallet-et?Ha simán próbálom telepíteni akkor nem megy. Találtam hozzá flash-elhető zippet, de az sem müksz.
Köszi.
-
dome.no1
tag
Sziasztok.
Két napja boldog tulaja vagyok egy Nexus S-nek. Eddig megvagyok vele elégedve. Még egyenlőre alap rendszer fut rajta. (megvárom a három munkanapot
)
Egy kérdésem lenne csak. Használ e valaki valamilyen call recorder progit, melyiket, és milyen beállításokkal? Ami nekem más készülékeken bejött (Hide record) az felvesz, de csak csendet, Ugyan ez a helyzet a TotallRecall-al is.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest