- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
válasz
n0_gAboR #808 üzenetére
Köszönöm a választ, igazán alapos - és hasznos.
Nekem kinézetre a One jobban tetszik, klasszikusan szép és elegáns db. Az S kicsit tucat Samsung forma, igaz még nem fogtam a kezemben. Majd megnézem.
A One-ban nagyon jó dolog a led-es trackball, ami villog, ha esemény van. (most rákerestem, és azért szerencsére az S-re is létezik megoldás )
A video felbontás hidegen hagy, bármelyik előrelépés a hétvégén vizihalált halt Commtiva Z71-esemhez képest.
A One "multitouch" betegségeiről hallottam, de valójában mire jó a 2-nél több érintés a gyakorlatban?
A memória dolog viszont tényleg nyomós érv.
De a 170 usd különbség az ebay-en is az... -
DonMedve
addikt
válasz
n0_gAboR #714 üzenetére
Gábor!
Akkor azt mondod,hogy ha jön update akkor simán jön a frissítés,fel is lehet telepítteni,csak annyi,hogy veszik a root?Nem pakolok bele semmit,tehát sem bootanimáció,sem custom rom,sem smmi matatás.
Igazság szerintem nem is igazán van szükségem root-ra,csak kipróbáltam mit lehet.Tehát nagy veszteség nem ér. -
DonMedve
addikt
válasz
n0_gAboR #714 üzenetére
Köszi,tudom hogyan kell manuálisan drivert telepítteni.De bepakolom neki a sdk mappájában lévő usb_driver mappát,azt írja nem talál drivert.
Ubuntu gondolom jó ötlet,de a cdről futtatható lenne jó,de nincs optikai meghajtó a gépbe,de ez a kissebbik probléma,a nagyobbik,hogy még életembe nem volt dolgom ubuntuval. -
zozo2001hu
tag
válasz
n0_gAboR #706 üzenetére
Szuper leírás köszönjük, arra lennék kíváncsi hogy ezzel a procedúrával törlődnek a telefon beállításai és a feltelepített alkalmazások?
Eredeti linket idézve:
"Type "fastboot oem unlock" & hit enter
Then you will get this
fastboot oem unlock
...
Selecting YES will wipe EVERYTHING from the SNS, so make sure you have backed up everything you needed to safe before you continue." -
zozo2001hu
tag
válasz
n0_gAboR #666 üzenetére
Gábor: Láthatólag benne vagy a nexus s rootolási folyamatában, végigzongoráztad a lépéseket. Az lenne a kérdésem, hogy az általad vázolt procedúra teljes factory reset-el jár? Tehát minden feltelepített program és beállítás törlődik a telefonról?
4 dolog miatt gondolkodom erősen a rootoláson:
1. Shootme screenshot készítő alkalmazás.
2. Adfree reklám blokkoló utility (nem szeretem angry birsd-ben a reklámokat).
3. Market Enabler, néha jól jön ha fizetős appot szeretnék vásárolni, mert igenis léteznek jó minőségű fizetős alkalmazások androidra is.
4. Rom manager a kellemes beépített nandroid backup miatt.Ezeket használtam anno az előző rootolt androidos telefonomon, bizony hiányoznak ezek az appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest