Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
RAID 2
üzenetére
Kövezés nem lesz! :-) :-)
Csak 1 gyors teszt erejéig volt a kezemben, nem tudtam órákig tesztelni, ott ez jött le nekem.
Hosszútávon valszínű előjönnének az "apróságok".Alapvető funkciókban azonban nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, és megérné százezreket kiadni egy ilyen telora.
Amikor vodafone 845-ről váltottam, volt egy "lol"érzésem. (Rezisztiv-kapacitív kijelző, sokkal fürgébb hardver,stb) Most ez elmaradt. -
agabe
addikt
válasz
RAID 2
üzenetére
Nagyon szep, eleg jo az s3 (egy cipoben jarunk, nekem is van ez is az is ), de most kellett ujra nexus 7, mert meg az s3-as is kicsi tabletnek...bar megszoktam, de megis nagy telefonnak (ezert is lett probabol egy nexus-s melle).
NS persze lassabb (nem mindenhol, de sok helyen termeszetesen), de pl. ami engem igazan zavar s3-ban az amikor a telefonkonyv megnyilasara kell varni pl....no ez NS-en sem igazan lassabb JB alatt (GB-n pedig gyorsabb) amikor epp kiveszi a tarolt folyamatok kozul a szoftver a tarcsazot meg a nevjegyzeket. NS-nel elnezem, de egy 2evvel frissebb csucsmodelnel
...nagyon zavar a jopar vitathatatlan elonye mellett.
Meg adok sanszot s3-nak, mert kijelzoje baromi szep, kameraja is nagyon jo....de ha nem tudnak a szoftverben valamit alkotni, akkor uj optimus nexus lesz helyette a vegen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...nagyon zavar a jopar vitathatatlan elonye mellett.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)