Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Én már akkor tudtam hogy a cm7et fogom használni amikor még azt sem tudtam hogy mi az
Nekem bevállt egyébként, hibával nem találkoztam még. A legtöbb rom rá épül és szerintem ez azért jelent valamitAki nem ismerné, annak röviden bemutatom hogy milyen: ADW Launcher van a gyári helyett ami gyakorlatilag ugyan az, csak jobban testreszabható. A beállításokban pedig eszméletlenül sokmindent testre lehet szabni! Nagyon nagyon sok hasznos funkció van benne ezért sokmindenhez nem kell letölteni a marketről mindenféle szarságot! Aki nagyon ragaszkodik a gyári romhoz az is nyugodtan felteheti, garantálom hogy nem fogja megbánni és visszarakni az eredetit
-
Borg76
tag
Szerintem nem fog menni, én is próbáltam.V845 telón osztottam meg a mobilnetet, de nem képes a nexus csatlakozni. Viszont nexus megosztás esetén a v845 simán csatlakozott. Gondolom az lehet az oka, hogy a nexus gyári rom miatt nem engedi az ilyen csatlakozást, míg a 845-ön custom rom van.
-
slice14
veterán
A Call Meter például....
kolosanyi: Most olátom hogy már belinkelted.
-
kolosanyi
veterán
Jah, bocsi. Félreolvastam. (Megártott a 3 matek gyakorlat egymás után...
) Parancsolj. Telepítsd, állítsd be a limiteket (tud mindent), a számlázási időszak kezdetét, és kész is.
-
Dzsuri89
őstag
Valahogy nem egy úton járunk szerintem.
Én nekem alapon van ez a védelmi dolog, szóval nem kell pin-t beírni, mintát rajzolni, stb...-t a képernyő bekapcsolásánál, csak az alap módon elhúzni jobbra a csúszkát. Feka007 szerintem a kikapcsolt állapotból kapcsolja be a telefont és akkor zár le a képernyője, mikor bekapcsolt a telefonja. Nálam nem zár le, hanem kéri a SIM PIN kódját, amit beírok és berak a főképernyőre.
Az milyen lenne már, hogy megnyomódik a bekapcsológomb a zsebedben, majd kiold a képernyő és akkor feleslegesen szívja az aksit. Ha rezisztiv lenne a kijelző, akkor nyomásra is mozogna a menüben készülék, még jó hogy ez a kapacitív, ami csak emberi melegebb felületű érintésre reagál. -
DonMedve
addikt
Itt a fórumban n0_gabor kolléga csinált egy jó leírást,könnyű és kb 4perc alatt megvan.Parancsolj.
-
-
slice14
veterán
-
Ez biztosan így van. A Li-Ion akksikban túlmelegedés vagy túltöltés esetén olyan reakció indulhat be, amely további hőt termel, extrém esetben kigyulladhat az akksi. Ezért már önmagukban is olyan biztonsági elektronikákat tartalmaznak, amely megakadályozza a túltöltést/melegedést.
-
Dzsuri89
őstag
Normális az eredmény, amit kidobott a program neked.
Kétszer futtattam le egymás után a tesztet, először 1338-at, majd utána 1668-at kaptam.
Célszerű a teszt előtt újraindítani a mobilt, hogy minden nem oda illő program kitakarodjon a memóriából.3adszor is lenyomtam és 1799 lett.
xnace
Melyik Samsung boltba mész? Csak nem te is a Westendbe?Sok szerencsét.
-
-
slice14
veterán
Igen, File Expert-el csinálsz egy ftp kapcsolatot a telón, és gépen rácsatlakozol mondjuk Total Comanderrel.
-
bbalika81
aktív tag
-
fi:zi'k
nagyúr
A tervezésről nem tudok nyilatkozni.
De lehet precache funkciót használni, hogy lementse egy kb 25km^2-es terület térképét. Összesen 10 ilyet lehet menteni, függetlenül, hogy mennyi átfedés van a területek között.
Sajnos ezzel már megjártam, mert hiába volt lementve, x idő után ismeretlen okok miatt egyszerűen nem hozta be a térképet. A telefon szerint le volt töltve a terület térképe, de csak a négyzethálót láttam. -
RexpecT
addikt
Szerintem Ő ugyanilyet vett.
-
Dzsuri89
őstag
Pár napja én is a GPS-ről panaszkodtam. Csakis net nélkül használom.
Én megfigyeltem, hogyha nagyon felhős az idő akkor rohadt lassan vagy egyáltalán nem talál GPS jelet. A mai nap folyamán 10 másodperc alatt fogott jelet és nem is egyszer, ilyenkor sok helyen látszott a kék ég, nem volt telezsúfolva felhővel. Sygic-kel és Ájgóval is működik, de az első sokkal gyorsabb. -
Dzsuri89
őstag
Amire te mondasz, az ugyan azon a fülön belül van, valami sűrűn hívottak elnevezéssel vagy ilyesmi. Egy névjegy úgy lesz "valódi" kedvenc, hogy a névjegyet megnyitod, majd a jobb felső saroknál található szürke csillagra ráböksz, majd sárgává válik. Nekem az összes névjegyem automatikusan ilyen lett, de megoldottam már, hogy névjegyenként egyesével kiszedtem a csillagokat. Szerencsére csak 110 van/volt.
Aki kicsit jobban benne van a Gmail-es szinkronizációban, az dobjon rám legyen szíves egy privátot, mert lenne pár kérdésem. Köszi!
-
csabibmx
tag
Nálam sincs semmi baj a wifivel.
Május végén vettem a gsmhome-ba de a boltot nem ajánlom elég fura a kiszolgálás.
Szerencsére bajom nincs a telóval így kellett gariztatni vagy ilyesmit nem kellett.
Az ikon szerint sokszor a legalsó sávban van a jelerő de nálam is él a 20m-re a routertől betonfalakon át elmélet.Korábban innov8-am volt ahhoz képest nem gyengébb. -
három méterre máe szakadozik?
én csak olyat okvastam, hogy 3 méterre már nem maxot jelez. Nekem most a router a másik házban van: ott egy főfal, majd 3 méter udvar, még egy főfal, 4,5m szoba, 25 centis fal, még négy méter. Így van alap pöckön a net (Optimus 7 eggyel erősebben jelzi a netet). Nem szemét, csak nem OLYAN erős, mint egy másik. -
Dzsuri89
őstag
Szerintem a mostani széria mind ilyen wifi bajos. 1 hónapja vettem és nálam is érezhető a wifi gyengeség. Pár új tulajdonosossal beszéltem privátban és ők is ugyan ezt tapasztalták. Lehet hogy annak idején nem volt ilyen probléma a készülékkel mikor megjelent, mondjuk annyira engem nem zavar, mert az előző telefonom egy Galaxy Ace volt, na hát annak aztán volt minden baja... Ez a telefon egy felüdülés.
Nem azzal telik minden 2. napom, hogy új ROM-ot rakok.
-
robertel
senior tag
Nekem 1440 MAH-sak.
Van 3500as is, ahhoz jár külön hátlap is, de az ugy már nem telefon nekem, zsebre se tudod tenni.
Egyébként teljesen jól bírja nekem most 3 napot ment, el 1 telefonhívással, sok szöszöléssel, netezéssel, mp3azással.
Tartaléknak jók az aksik, vagy ha olyan helyre megyek feltöltöm előtte mindet és cserélgetem, de szerintem erre ne msokszor lesz szükségBlokkolnam0
Én is gt540ről váltottam, hát igen, annak erősebb volt sokkal a wifije
Szerintem ez még pont jó, de az nálam is úgy van, hogy routertől 2-3 méterre, nem látja teljesen...
Félek ezt nem fogják javítani, de ne legyen igazam...
Nekem a legnagyobb baj, nem is az hogy nincs sok pálcika, hanem hogy sokszor dobja a jelet, ami azért zavaró tud lenni. -
robertel
senior tag
Nem komoly hiba, nekem 2 hónap után jött elő elöször.
Szeritnem szoftveres bug, icecream alatt remélhetőleg nem lesz már meg.
Amúgy midnen androidos telefonnak van valami hibája, szoftveres bugja.
Olvass bele optimus 2x fórumába, na azzal a telefonnal van még galiba, nem ezzel. -
robertel
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
Nézzél videót youtubon, ahol összehasonlítják a két kijelzőt vagy menj el egy boltba, ahol egy ScLcd-és Nexus S-t és például egy Galaxy S-t összehasonlítasz kijelző kapcsán.
Szerintem nagyon szép képe van az ScLCD-nek, biztos nem adnék többet azért, hogy Amoled-es kijelzőm legyen, mert annyival nem szebb...
-
jofiucska
tag
Én is észrevettem hasonlót hívásfogadáskor, bár nekem közel se 15 mp-es dologról van szó, hanem néha ( tehát ez sem minden esetben ) amikor hívnak áthúzom a zöldet a fogadáshoz és kb 1 mp-ig még rezeg és csöng egyet. NEm tudom, hogy nem csak a csengőhang miatt van- e.
Valakinek ilyesmi? -
Pistabaaa
aktív tag
Egyébként Samsung UI és frissítések ide vagy oda (inkább oda, mert hátrány), de az S2 is elég szépen duruzsol. Nem rég nyomkodtam egy belakott példányt, és az ha lehet még annyira sem akad. Minden villámgyorsan nyílik, stb., eléggé "iPhone feeling".
Ha már a feelingnél tartunk: Opera Mini / Mobile-t nézzétek meg, ha még nem tettétek - na ott nem semmi munkát végeztek a srácok. Pl. a beállításokban ugrálva minden smooth, minden röccenésmentes, mint egy i4 menü.
-
Pistabaaa
aktív tag
Van gyári videó lejátszó is, ami a felvett videókhoz teljesen jó. Egyebekhez (mkv-t nem próbáltam még, de DivX szépen megy vele) pedig moboplayer (vagy pár hsz-el ezelőtt még 100 féle alternatíva).
Főzőcskézni tényleg nem nagyon kell, szerintem eléggé out-of-the-box tudja, amit tudnia kell, talán a szoftveres ellátottság puritán picit, de az marketről hipp-hopp.
Magyar nyelv 2.3.4-től van benne, minden okés, félrefordítás se nagyon akad. Ha új szállítmányból kapsz, akkor már eleve 2.3.4-lesz, ha nem,a kkor 2 perc alatt lentvan WiFi-n a frissítés, amire egyébként rögtön figyelmeztet is, hogy elérhető (~98 Mb).
Speedshop, mobilx, stb. helyeken nyugodt szívvel be lehet ruházni. Elvileg a második említett helyen a legjobb árban most.
Dzsuri89: a következő verzió (ICS) már 4.0 verzióval jelenik meg, mivel ebben egyesül majd a nemrég szétválaszott mobil (2.3.5) és tablet (3.2) vonal.
Ejj de lassan írtam.
-
DemonDani
addikt
nézz pár videót... SGS2 nem egyszer van lekörözve a GNS álltal, és nem menü alatt hanem pl GT Racing betöltés, ami azért már igényli a vasat... és mégis egy hajszállal jobb az 1magos Nexus S, amit nem tudok hogy csinál, lehet h a gyári rendszer ennyivel gyorsabb, sőt csak ezt tudom elképzelni.
Jelenleg kapható telefonok közül ezen lesz elsőnek a 4.0 is hivatalosan, ami megint csak mellette szól, na meg az ára. Rosszúl nem dönthetsz, az SGS2 lenne jobb alternatíva de 2szer ennyi majdnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest