- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
mgTerminator #4195 üzenetére
Szerintem nincs ellene,csak nem akarja buherálni.Mondjuk Én személy szerint,kipróbáltam mindegyiket,Cm7 Nightly-t,MIUI-kat mindegyikből többet,különböző kernelekkel,de a vége mindíg az,hogy kikötök az alap rendszernél.Mint előbb írtam,annyira folyékonynak,gördülékenynek egyiket sem éreztem mint az alap androidot.Lehet bennem van a hiba,de ez van.Két dolog amit hiányolok az alap androidból,a módosítható energiawidget a notificationba,de még ha a sima módosítható lenne azzal is megelégednék,meg a restart lehetősége.A többi nem hiányzik.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #4200 üzenetére
ha az nem is, de ezt mindnképp ajánlom: www.j-walk.com/other/wifispray/
én ezt használom, csak ajánlani tudom!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #4191 üzenetére
Igen is apuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nekem jó ez a gyári, ha még van néhány hiányosság is benne. Valami program ilyen célra, ami tutira működik esetleg? -
RexpecT
addikt
válasz
mgTerminator #4178 üzenetére
10/10 -es netem van amit tudni is szokott.Amugy meg ha már van 1Mbit/s az bőven elég, nem torrentezni akarok a telefonnal
....
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4171 üzenetére
minden okostelónak van vmi baja...tapasztalatból mondom...sgs,sensation,2x,nexus one,iphone...nincs tökéletes teló.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4169 üzenetére
de mitől nyekereg? hogy nincs ott a chip?
az meg, h nem sokkal jobb a Blade-é, belefér. Alapból sem túl erős a wifi benne, gyárilag, ez nem hiba, ez állapot.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4111 üzenetére
Konkrétan mit tapasztalsz?
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #4111 üzenetére
Csak annyi kérdésem lenne, hogy a telefon használatkor az NFC ki van kapcsolva?
-
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #4078 üzenetére
Nem ezt probalta Dzsuri89 is?
Knyitogato
Nem kell hozza vagynia 30-at. Speedshopban 65-70 korul van az ara.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
mgTerminator #4023 üzenetére
Én is kiszedném minden további nélkül ezt az NFC antennát a hátlapról ha biztosan tudnám, hogy az antenna árnyékol és nem maga a hátlap, de így a bizonytalanra nem akarom szétbarmolni.
Itthon valamelyik boltban nem látattok olcsó hátlapot?
Az ebay-en láttam 6$-ért, de az szvsz rohadt lassan jönne meg... -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #4023 üzenetére
cm7 bevált?:-)
-
Lara1
csendes tag
válasz
mgTerminator #4010 üzenetére
A rom és kernel összeállítást leirnád amivel ezt a szép pontszámot elérted?
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4011 üzenetére
na igen, ez a "azt írják rá, h karcos, szanaszéjjel vert, akkor is, ha nulla karc van rajta" mentalitás felháborító... Ezért nem viszek semmilyen telót be, ha csak tényleg nem akadályoz a használatban
remélem, ez a mentalitás már megváltozott, mióta utoljára telót szervizeltem
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #4006 üzenetére
Holnap csinálok egy tesztet Desire vs. Nexus S.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #3973 üzenetére
Nem paráztok attól, hogy szervizelés után szanaszét karcolva kapjátok vissza? Nem tudom, mennyire figyel oda erre a Samu-szerviz...és cserekészüléket adnak egyáltalán?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #4002 üzenetére
azt értem jó alatt hogy nokia e71, x10 mini, zte blade, se x8, nokia c3, stb telefonok ugyanolyan távolságig érzékeltek. e51 és haverom sgs2je ugyanazta routert messzebröl is látta, lg km900 meg csak kb 5m-ig látott bármilyen routert.. de ezek csak egy darabok, nem lehet ezalapján általánosítani. persze nem mértem le a távolságokat se a jelerösséget, csak ugy érzésre, de kb átlag.
uff.. szólottam! :-) -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #3971 üzenetére
Akkor vidd vissza és kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
Reméljük, hogy neked nem frissítenek 2.3.4.ről 2.3.4.-re.xD
-
feka007
veterán
válasz
mgTerminator #3931 üzenetére
De légtérben vasbetonfal nélkül 3-4 m-re dobál le, vagy hogy? Mert nekem egy 8-10 m-en fogható falon át. De bátyám SGS2-jével a kert másik felében is jó..
-
ricsi0307
senior tag
válasz
mgTerminator #3924 üzenetére
Nem hiszem, hogy megfogják csinálni, nem te vagy az első ember ilyen hibával aki beviszi és ha nekik nem csinálták meg akkor neked se fogják/tudják.Engem is zavar de eggyütt kell vele élni.
-
feka007
veterán
válasz
mgTerminator #3924 üzenetére
Tényleg elég gyenge a wifi vevője, ahol az N85-öm maximum sávot mutat, ott a Nexus 5/3-at. N85-tel a szomszéd szembeszomszédjának fogtam a wlan-ját (bár jelszót nem sikerült kitalálni
)
Mondjuk így házon belül megfelelő nekem a net sebessége, itt van a router a szomszéd szobába, és a földszinten is jó mindenhol. De aki utazgat vagy ilyenek, és mindig kávézókba stb. netezne és nézi hogy sehol nincs wifi, miközben N85-tel simán fogom..
Mondjuk én ezért nem viszem vissza, az se biztos, hogy jobb lesz utána, meg márkaszervízből tuti vagy 3 hét, míg visszajön. Ha sokat wifiznék máshol otthonon kívül, akkor lehet én is elvinném. Max fél év múlva cserélem egy S2-re, ha az is már 60-70 ezer körül lesz.. Abban minden jó, gps (az mondjuk ebbe is jó nekem, csak olvastam, hogy másnak az se jó), wifi stb -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #3922 üzenetére
Na végre egy értelmes ember, így van, ez hiba vidd vissza. Sajnos minden valószínűség szerint hardveres.
(megjegyzem nálam is a 20méter két betonfalon keresztül még tökéletes jel esete forog fenn)
-
rionpulya
tag
válasz
mgTerminator #3629 üzenetére
Válasz a FAQ-ból, az oldal aljáról:
Q: What are BFS and CFS?
A: They are task schedulers (they determine what processes get cpu time, how much, etc).CFS (Completely Fair Scheduler) is the default scheduler in the official mainline kernel. It's a tried, tested, stable scheduler.
BFS (Brain Fuck Scheduler) is a third party scheduler written by Con Kolivas that must be patched into the kernel, and replaces the CFS scheduler. It tends to be faster in certain tasks, and is usually pretty stable, but sometimes there can be performance quirks.
-
kerjani
aktív tag
válasz
mgTerminator #3576 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #3582 üzenetére
Ha kipróbáltad, visszajelezhetnél hogy milyen, mert én is kipróbálnám ha neked müxik rendesen. Gondolom kel hozzá valamilyen launcher váltó progi?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
3530asba írta kanurecoba, hogy amiket rendelt, fel tudta 100%ig nyomni.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #3579 üzenetére
Itt van az xda-n, ez 3.0-ás. De nem próbáltam, úgy hogy nem tudok róla véleményt mondani.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Milyen launchert használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest