Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #17521 üzenetére
Nálam a gokeyboard szarakodik.
Írok, és eltűnik
Ki kell lépnem mindenből, majd újra, és akkor tudom folytatni az írást.
Eddig sose tapasztaltam. -
havri1
félisten
válasz
Slukkica #17503 üzenetére
SGS2-n nyomkodtam a minap sima miuit, hát ez most kenterbe veri. Egyedül a memória mennyisége látszik meg, nem tud az ember egyszerre annyi alkalmazást használni
Nem tudom van e költsége egy paypal fizetésnek, de ha nem kerül semmibe, ne fogd vissza magad!janston : ha jól emlékszem, akkor addig, ameddig mély alvásba nem kedül a készülék, a gombsorral ébreszthető.
Ha hw gombbal zárod, akkor nem, csak ha softveresen. -
havri1
félisten
válasz
Slukkica #17500 üzenetére
Felraktam én is, upgrade a "gyári" miuira.
Nagyon gyors
Viszont 1 valami nem kerek : Minden restartnál (jelenleg a negyedik fut) optimalizálja az alkalmazásokat. Ez normális?
Eddig csak az első restartnál tette.
Sima MAIL ebben sincs, mi a gond vele? Nekem mindegyik buildban szépen működött. Mit használjak helyette?
Hogyan lehetne támogatni a munkádat?
Donate link? -
havri1
félisten
Ma többedjére azt vettem észre, hogy böngészés után, mikor kilepek a böngészőből, a. Launcher újra indul.
Elfogy a memória, és bezárja? -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17486 üzenetére
Én is így vettem észre, hiába 100%, 90%-ra pillanatok alatt leesik.
-
havri1
félisten
A dark miui themeről lesz publikus verzió?
Akármelyiket próbálom a "hivatalos" forrásból telepíteni, egyik sem működik..lockscreen sajnos behal alatta. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #17480 üzenetére
Igen
-
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17456 üzenetére
Nekem benne van...
Bár én Slukk odexéről upgradeltem 2.6.15 -re. Először angolra, most meg hun-ra. -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17432 üzenetére
Ezek alá kell gaps ,cm9 is van, az tartalmazza az alap programokat.
Kint van az új miui, mindjárt felteszem. Javították benne a home screen frame rate -t. Kíváncsi vagyok -
havri1
félisten
Vissza kellett tennem az air kernelt.
Volt egy fagyás és
3 újraindulás: ( -
havri1
félisten
Segítsetek már pls.
Egyik rom csere alkalmával nem nagyon néztem mit pipálok mit nem , és amikor a google fiókba jelentkeztem be, valami helyreállítási opció ki volt pipálva, aminek eredményeképpen, a sikeres hozzárendelés után, a playről szépen az összes általam akkor használt appot felrakta. Nem kellett egyesével telepítgetni, ez marhára tetszett.
Sajnos sok faszság is felment, így a mostani romban rendbe vannak rakva az appok, és ezt az állapotot szeretném lementeni.
A beállítások közt, biztonsági mentés címszó alatt találtam hasonlót, de nem jó valami.
Jelenlegi állapot:Adatok biztonsági mentése : bekapcsolva
Automatikus helyreállítás : bekapcsolva
És halványan ez jelenik meg :
Fiók biztonsági mentése: Jelenleg egyik fiók sem tárol mentéseket?!?!
-
havri1
félisten
válasz
Slukkica #17391 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, mert nagyon erre utaló jelek voltak
Nekem olyan TWEAK kellene, amivel meg tudnám mondani, hogy melyik progikat soha ne törölje memóbólPl, tárcsázó, viber, talk. Ezek szinte állandóan mennek.
(ExDialer-t pl be lehet úgy állítani, hogy maradjon memóriában ameddig csak lehet. )
NsTools servicest most bekapcsoltam, és ha jól értem, önmagában ez még nem elég, kell a BLN control, hogy jelezzen ha van hívás, üzenet? -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17398 üzenetére
AIR 4.2 kernellel majdnem megszűnik az összes akadás, cfq/ondemand/min200mhz beállítással
Melyik van fent Nálad? -
havri1
félisten
Na, belőttem élesbe Slukk új odexes miuiját: )
AIR 4.2 kernel van alatta.
Amit eszrevettem:
- Mintha az appokat kilőné rendszeresen a memóriából. Tárcsázó, Talk, lassan indul, pedig sokat használom.
- Nem találom a sima e-mail klienst, csak a gmailt.
- Bln controlt nem tudom működésre bírni.. latszolag minden ok, de megsem jo.. -
havri1
félisten
válasz
bajnokpityu #17343 üzenetére
Nstoolst újra konfigoltam, most "stabil" 10 perce
Kicsit elszoktam miui-tól, még tesztelgetem -
havri1
félisten
MIUIDrag-TSM 22.6 tesztelnén, de restartolgat folyamatosan, el sem indul. Ha jól olvastam, matrix 20.0 kernel van benn, nálam az volt a baj mindig is. Tuti most is. Mindjárt teszek alá másik kernelt.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #17332 üzenetére
Nála, ha leveszem a töltőröl, és nyomogatom (viber stb), kb fél óra alatt 94% körülire esik. Lehúzás után pár perc, és máris 99% csak..
-
havri1
félisten
válasz
kolosanyi #17334 üzenetére
A fényerővel nyersz kb 25-40%ot 1 töltésnél.
Nem mind1, mikor, milyen körülmények között használod a telefont.
Pl aki egész nap egy közepes megvilágítású irodában ül, minimális fényerővel megy a telefon egész nap, vagy pl aki szabad ég alatt, verőfényes napsütésben, maxon.
Nem mind1 a térerő sem, ill a net sem. -
havri1
félisten
A hosszan nyomás tényleg működik, a kapcsolón kell nyomni, nem a szövegen :-)
A többi nagyon hiányzik, ha valaki tudja a megoldást, please! :-) -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #17245 üzenetére
Viszont egyik se tudja azt a testre szabhatóságot. Pl a felső sávot, miuinál hosszan nyomva a beállítások előjön (BT, Wifi), bökésre ki/be kapcsolja. Ez nagyon hiányzik.
Na meg BLN Controlt az istenért se tudom működésre bírni, csak MIUI alatt -
havri1
félisten
válasz
forintuser #17242 üzenetére
Nekem még 1 ICS alapú MIUIt sem sikerült annyira begyorsítani, mint CM9 vagy AOKP-t.
-
havri1
félisten
válasz
Tejberizs76 #17238 üzenetére
CM9, Slim, APEX, AOKP
-
havri1
félisten
válasz
hippo0315 #17212 üzenetére
Mindenkinek más jön be, felhasználástól függ. Ki mit tart szem előtt..sebesség, akksi idő, stabilitás, stbstb.
Matrix1 kernel, AIR kernel, ezek népszerűek és jók, érdemes mindig a legutolsó, de stabilt használni, az újakkal néha még van baj (pl matrix1 20.0 sokaknál bugzott, nálam is, de 19.5 tökéletesen ment).
Én AIR mellett voksolok, nekem minden téren megfelelt.
Kernel cseréhez elvileg nem kell nyitott bootloader meg root, de mivel nálam minden nyitva van, így megerősíteni ezt nem tudom, csak valahol olvastam.
Recoveryből kell a letöltött kernel.zip et telepíteni, érdemes wipeolni előtte, bár ezt is sokan mondják, felesleges. Én mindig tolok, sőőt, inkább mindig mindent szűzen telepítek (full wipe, factory reste, és úgy a kernel is).
Itt vannak az általam kipróbált kernelek.Slukk.: Tudsz adni linket az odexes miuira? Köszi!
-
havri1
félisten
válasz
margithid #17092 üzenetére
Az 5023 green már nem kell Neked, az a custom recovery, az már (állításod szerint ) fent van.
Ezt könnyű kideríteni, kikapcsolod a telefont, nyomva tartod a hangerő fel gombot, majd nyomod a bekapcsolot.
A menüben kiválasztod a recovery t, és ha a módosított jön be, akkor nyert ügy. -
havri1
félisten
válasz
margithid #17088 üzenetére
Miért szenvedsz ezzel az egyklikkes roottal?
Ha fent van a custom recovery, és letöltötted a superuser zip-et, 10 mp alatt meg van rootolva, és se driver, se külső program nem kell hozzá.Más:
Battery stat törlést, ergo kalibrálást csinált már valaki?
Sok fajta leírás van, de nem igazán egyformák.
Múltkor 68% os töltöttségnél véletlen wipeoltam a batteryt, és most rende szeretném rakni.
Amit eddig csináltam:
- Kikapcsolt állapotban feltöltöttem (100%)
- Telefon be/kikapcs, akksi ki, akksi vissza.
- Rátöltöttem még (kb 2%ot töltött) kikapcsolt állapotban
- recovery indít, wipe battery stat
- Most megvárom, ameddig magától lemerül teljesen
Na innentől mi a teendőm? -
havri1
félisten
A parancs rossz volt :
fastboot flash recovery 5023-green.img
-
havri1
félisten
válasz
margithid #17081 üzenetére
A lényeg kimaradt
root
Ezt tedd fel valahova a storegra a telefonon.
ITT a legfrissebb recovery, ezt is szedd le, de abba a könyvtárba másold be, amit először linkeltem. a többi img-t töröld, ne legyen keveredés (azok régebbi recoveryk).
Ha megvan, akkor a driverét tedd fel, ezt úgy tudod, hogyha rádugod a gépre a telefont, akkor eszközkezelőben megkeresed (talán egyéb eszköz közt lesz sárga kérdőjellel?), jobbklikk, tulajdonságok, illesztőprogram, megböngészed a driver mappát, és telepíted.
Ha ez is megvan, akkor hangerő fel, power-el bekapcsolod a telefont, recoverybe teszed, gépen indítasz egy parancssort (futtatás --> cmd)
Itt be kell lépned abba a mappába, amit először linkeltem, és te kicsomagoltad valahova
Példa :
x: enter
cd filemappa
és ezt beírod:fastboot flash recovery cwm.img
Ha minden jól megy, akkor ezt kapod..:
< waiting for device >
sending 'recovery' (4120 KB)...
OKAY [ 0.500s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.641s]
finished. total time: 1.141sHa ez volt, akkor fent van custom recovery, innen már mehet a root.
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #17071 üzenetére
Nem tudom, lehet valahogy videót csinálni a használatról?
Nekem a megnyitáskor egy nagyon kicsit lehet látni akadást, de tényleg csak 1 pillanatra.
A görgetés szép folyamatos.
Nekem most build37 van fent, saját kernellel.Szerk.: Jobban megnézve, nem is lag van megnyitáskor, hanem a kint lévő (értsd főképernyő) ikonokat amikor "átcseréli" a listában levőre, akkor van kis villanás.
Lehet ki lehetne küszöbölni, de annyi beállítás van benne, még nem jöttem rá egy tizedére sem kb.. -
havri1
félisten
Hát gyerekek, ez a Lightning Launcher valami hihetetlen szép és jó
-
havri1
félisten
Slimromot tettem fel, és ebben lightning launcher van.
Használja/ismeri valaki?
A főképernyőn a "rácsot" széthúztam valahogy, tehát oldalra több rács van, mint amennyi elfér a kijelzőn, és így "scrollozható" lett. Zavar.
Hogyan lehet visszaállítani?
Köszihavri
-
havri1
félisten
Ez nagyon pozitív.
Vajon teljes garancia időtartama alatt ez a futár dolog érvényes? -
havri1
félisten
Nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani azt, hogy Bluetooth headsettel automatikusan felvegye a hívást x csörgés után?
AOKP, de szerintem stock romnál is ua -
havri1
félisten
válasz
KillBorn #17008 üzenetére
Nincs fent NStools, mert ebben van "gyárilag" is tuning opció, lehet az a baj?
Kipróbálom..
Más:
Nem tudok 1 db apk.t sem telepíteni..amikor feldobja az ablakot, hogy telepítés, vagy mégse, csak a mégse nyomható..
A beállításokban engedélyezve van az ismeretlen források.
Mi lehet? -
havri1
félisten
BLN controlt próbálom beállítani, de az istenért nem megy..minden enabled, aktív, és semmit nem jelez..
(AOKP+AIR) -
havri1
félisten
Eddig nagyon jól szuperál ez az AOKP rom!
A lock képernyőt lehet változtatni? Úgy értem, hogy milyen appok induljanak oldáskor? fel le jobbra balra? -
havri1
félisten
válasz
tome0001 #16948 üzenetére
Ez így teljesen ok!
SD tartalmat nem töröl a factory reset:-)
Mondjuk néha nem árt cwm-ből formázni, mert rengeteg szemét képes megmaradni..
De ilyenkor minden ugrik SD-ről is!!Más:
Ebben az AOKP romban hol lehetne kikapcsolni a gyönyörű teljes képernyős pixeles képeket a contactoknál?
Illetve a hangerő gombra ébredést..?Köszi
-
havri1
félisten
Unatkozom.
Feltettem az AOKP romot tesztelésre, de AIR kernellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest