Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
kolosanyi #7042 üzenetére
köszi, feltenném ezt a voodoo dolgot, de ugye root nélkül nem fut
Kicsit aggódom az esetleges garivesztés miatt. Vagy nem feltétlenül ugrik a gari ha rootolom? És más rom felrakásánál?
Megnézegetem a füleseket. Igazából tök jó lenne ha lenne hangerőszabályzó meg zeneléptető gomb... de végülis nem létszükséglet. -
xnace
őstag
válasz
kolosanyi #7192 üzenetére
Mert tul sokat gyartottak, es ki kell szorni
. Mindennapos hasznalatban nem lesz eszreveheto, de jatekoknal, lehet, fog csunya dolgokat muvelni. En sem adnam el, ha mondjuk egy Unibody Alu hazban lenne, es nem lenne gorbe a kepernyo. Plusz nekem hianyzik egy kicsit egy nagyobb kepernyo.
-
Toobee
veterán
válasz
kolosanyi #7042 üzenetére
Gyari rommal valahogy eletre lehet kelteni ezt a Voodoo csodat? 2.3.6, szeretnek is ennel maradni. Csak kernelt is lehet cserelni? Valami trukkje van, vagy csak update.zip, mint a romcsere? Koszi a valaszokat. Egyebkent en egy Sony MDR-XD300-al hasznalom, utcan meg egy sima iphone fulessel, de tervezem egy Xears beszerzeset.
-
nexusking
aktív tag
válasz
kolosanyi #6947 üzenetére
Nekem semmi problémám vele. Kivéve, egyszer egy videás videót akartam nézni, de kb 3mp-enként változott a videó képe, szal iszonyatosan laggolt. nemtudom hogy ez azonos-e a te problémáddal.
Illetve egyszer megpróbáltam neten az age of war-t(flash játék), de lefagyott a tel, és újra kellett indítani. -
janston
aktív tag
válasz
kolosanyi #6916 üzenetére
Velem megnézették a készüléket meg mindent, hogy nincs rajta hiba vagy sérülés, addig át sem adták volna..Egész jó fejek voltak, egyébként azért nem szeretem a media markt-ot mert általában mindent megkapsz sokkal olcsóbban bárhol máshol, el vannak szállva az árakkal (és akkor hülye azért nem vagyok, hogy ott vegyem meg), de a Nexus pont ott volt a legolcsobb és a legközelebb
azért viszont jó az a bolt, hogy ki lehet probálni a dolgokat -
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #6770 üzenetére
Hehe, ezzel kapcsolatban volt egy biztonsági hibáról szó.
Ajánlom a "Voice search" menüt a nexuson, nagyon sok funkciója hasonlít az almáéhoz.(Bakker, az alma ellopta az ötletet!PERELJÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #6552 üzenetére
Mert mindenki ki akarja csinálni az androidot. Free oprendszer, ezért az ezt futtató telók olcsóbbak(kivétel erősíti persze a szabályt, pl megjelenésekor a Nexus S, vagy majd a Prime
), és ez nem tetszik nekik.
Az Apple elkezdte perelgetni az olyan telógyártókat, melyek androidot futtató készülékeket gyártanak.Ezek a dizájn miatt vannak, de sokan úgy vélik, hogy ezzel próbálják szép lassan felőrölni az androidot. (élő közvetítés, a bíróságról kiszivárgó twitter (beszarás, modern technika, éjjjjjjjen!!!!!)üzeneteket fordítgatják magyarra[link] )(Szerintem meg biztos.)Steve Jobs-ról olvastam, hogy állítólag kijelentette, az androidot teljesen tönkre szeretné tenni, mert egy rakat apple szabadalmat ellopott. Ezért mindent megtesz, akár a cégét is kockára teszi.
Másik érdekesség, hogy Steve Ballmer-t meghívták egy találkozóra,és erősen bírálta az androidot, míg az apple termékeit majdhogynem dícsérte.[link] -
lord.lakli
őstag
válasz
kolosanyi #6552 üzenetére
Manapság ez a divat. Az alma is inkább perelget blődségek miatt, mint hogy fejlesztene. A copy-ról meg annyit, hogy mind az iOS, mind az android linux. Azaz mindegyik a linux testreszabása, átalakítása, semmi más. Akkor onnan lopta mindegyik. A linux meg unix clone. A hasonló design meg szerintem vicc.
-
BoB
veterán
-
nexusking
aktív tag
válasz
kolosanyi #6182 üzenetére
Én azért egy jövőbeli Prime-ért odaadnám
Más:
Ma olyan történt, hogy speedx3d-vel toltam, mikor kiléptem, iszonyatosan belassult, bármit csináltam(görgetés, katt, vissza), kb 5másodperc múlva reagált. Újraindítottam, és még utána is akadt egy percig. Azóta rendesen működik.
Ez szerintetek mi okozhatta? (a játék biztos hogy nem)
-
nexusking
aktív tag
válasz
kolosanyi #6157 üzenetére
én sem értem. Amikor én vettem a nexusom, kb másfél hónapja, még 50ezer volt. Annyiért még simán megérte volna. Barátnőmnek is mondtam, hogy hmm, vegyél ace-t, mert 50k-ért tökre megéri. Aztán mikor megnéztem, már 65 volt. Mondom miaf***.
xnace: hátja. Vagy nagyon ráfogtak gugliéknál, és baromi sokan vették meg az XS-t, vagy hülyék voltak, hogy ilyen hamar levitték az árát. Vagy mindkettő
óó, kvázi-tag lettem
-
Pitiless_
tag
válasz
kolosanyi #6066 üzenetére
Én egy kicsit óvatos lennék a vásárlással. A minap kezembe került egy iphone4 (sicc!!!) és beledugtam a Nexus S gyári fülesét. Lazán vezérelte a zenelejátszóját. Illetve van a Nexus mellett egy Omnia 7-esem, annak a fülesével is hibátlan, pedig az állítólag iphone bekötésű...
Én is szeretnék valami jobbat, ki is néztem a Klipsch Image S4A-t, de így ezek után nem hiszem, hogy vakon meg merném venni 99$-ért... -
havri1
félisten
válasz
kolosanyi #6080 üzenetére
Casematevel én is szemeztem, baromira tetszett az sgs-en, de nem tudom, ezen mennyire vékony? Képeket elnézve vastagít a telefonon.
Sima szilikon tok van rajta nekem.
Mondjuk emiatt nem fogom visszaküldeni, inkább beraktam még 1 routert a hálóba, ha ott vagyok arra csatizok -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #6002 üzenetére
Fejlemények: gyárt sok cég headsetet, radásul nagyon sok igen jó minőségű van a piacon. Viszont a legtöbb általában i cucc kompatibilis, azoknál meg jellemzően az Applere, más a csatlakozó kialakítása, így csak részleges a kompatibilitás, hiába a 3,5 mm. Van viszont egy átalakító, ami ezt a hibát orvosolja.
Egyébként találtam olcsóbban is átalakító nélkül is működő cuccot. Sennheiser gyártja. [link] Elvileg Nokiát írtak, de ez a hagyományos kialakításkialakitás, így működik pl droiddal is. Valószínűleg ez lesz a befutó, 10 körül már kapható, annyit még hajlandó is vagyok kiadni érte. Bár erősen elgondolkodtató a Xears ajánlata is, de ahhoz kell átalakító is, mert az icuccokhoz lett tervezve.
De mindenesetre, aki hasonló cipőben jár, mint én, és mikrofonos fülest keres, ami nem rossz, itthon is viszonylag egyszerűen beszerezhető, annak a Sennheiser MM50 Nokiás változata a nyerő szerintem. -
xnace
őstag
válasz
kolosanyi #5997 üzenetére
Én teljesen. Ebben a telefonban ráadásul egy legendásan jó hangchip van. Wolfson WM8994, amit még tovább lehet tuningolni VooDoo Soun-os kernelekkel.
Jelenleg semmit nem használok, mert az előző fülesem beadta a derekát, de már megrendeltem az Xears Resonance-t. Ha hasonló zenéket hallgatunk, akkor jó választás lehet neked is. Itt meg tudod rendelni.
Klipsch-t meg ne vegyél! Ár/érték arányban olyan Apple szinten vannak
Szerintem Xears, vagy esetleg Sennheiser CX 400-II.
-
feka007
veterán
válasz
kolosanyi #5972 üzenetére
Mi, ez hurka?
Hát pedig ez egy minőségi headset, és jól szól. Legfeljebb van, aki nem szereti ezt a dugó típust, de hangzásra vitathatatlanul ez a fajta a legjobb (amúgy mellékesen eszembe jutott, hogy ezt az "agybadugós" headsetet még a SE találta ki a Walkman mobiloknál, azóta átvette csomó más cég és mégsem pereltek érte szét mindent..)
Amúgy én a gyári zenelejátszót használom, nekem keverés meg ilyenek nem hiányoznak, inkább legyen gyors, minthogy mindenhez leszedjek külön programot.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #5901 üzenetére
Köszi szépen!
----------------------------------------------
MÁS!Lenne egy kis problémám az android-sdk-ból (ddms.bat) indítható képernyőmentéses funkcióval. Tegnap hibátlanul működött a képernyőmentés gyári 2.3.6.-os rommal, aztán még este újra raktam a rendszert egy új Gmail-es fiók miatt és most is szintén 2.3.6.-os rom figyel a készüléken, de nem működik. Elindul a program, de nem látja az eszközt. Valakinek valami ötlete? Próbaképpen pc-én az eszközkezelőben frissítettem az illesztőprogramot, de nem segített.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest