Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hippo0315
senior tag
válasz
Dzsuri89 #8812 üzenetére
Root-oltam a telefont a leírtak alapján, de amikor azt kérem a rom manager-ben, hogy "Reboot into
Recovery" akkor mindig megáll egy telibelökött háromszögben lévő felkiáltójellel.Mi a rák lehet a megoldás, amit találtam hogy a /system/etc/install-recovery.sh nevezzem át, nem install-recovery_sh.old -ra.
Hol szúrom el?
-
premete
veterán
válasz
Dzsuri89 #8839 üzenetére
Az 1.-es hsz-ban lévő romok már őskövületek. 2.36 gyári, CWM flesselhető
-
hippo0315
senior tag
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
Dzsuri89 #8308 üzenetére
köszi az infó-t megnézem a TESCO -ban akkor.. hát a Pólus nekem kiesik.. GY-M-S megyéből írok.. ha nem lesz ott akkor meg marad a "gyorsbolt" .. azért lenne jobb kézbevenni és nem futárral mert ha vmi gond lenne vele , (ami nem lesz
) akkor vissza tudom vinni 3 napon belül.. míg a netes dolognál 8 nap az elállási idő de tök macera meg azt se tudom hogy van..
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dzsuri89 #7929 üzenetére
Viccet félre téve a mai felső-középkategóriás mobilok egy része 1,4ghz-es procit kap ami szintén húzva van csak gyárilag.Na most akkor ez, ami referencia modell volt meg stb... mért nem bírja???(tudom, hogy nem olyan processzor dolgozik benne mint modjuk az arc s-ben)Am valszeg vagy az a baja, hogy túl gyorsan ugrik a freki fel vagy nagyon leterhem vagy mind2.Na min1 ez van ezt kell szeretni a poén meg jó volt
"
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dzsuri89 #7927 üzenetére
Próbáltam slukkica romjaival, miuival, most meg cm van fenn de mindel fagy 1,3ghz vagy a felett.1-1.1-en semmi gond vele de ott már olyan szinten laggol a youtube, hogy...Tudom, hogy nem tartozik a gariba, de ezt rajtatok kívül más nem tudja, hogy hogyan nyúztam szegénykét
na meg visszazárnám bootloadert stb... csak ba***a a csőrömet, mert régen bírta.
-
Pitiless_
tag
válasz
Dzsuri89 #7702 üzenetére
Nem csak azon van, de nem akartam sok időt elpocsékolni a próbával, főleg, hogy utána visszaállítottam az érintetlen gyári rendszert. Slukkica romja pedig ott volt, benne a wallettel. Nagyon jól megvagyok a stock Gingerbreaddel, nincs flash playerem sem, nem hiányzik. Egyébként nagyon kiveri a biztosítékot nálam, hogy mindenbe SJ-ot keverik bele, hogy ő megmondta. A HTC az elsők között volt, hogy belerakták a romba a flash playert. Gyakorlati haszna számomra nem volt, viszont az állandó update-ek súlyos mb-okat vettek el az amúgy is szűkös helyből. Szerencsére a Nexusnál ilyen problémám nincs, de ennek ellenére nem raktam fel.
-
Toobee
veterán
válasz
Dzsuri89 #7361 üzenetére
Net be volt nyomva. Szerintem, akkor még valami gebasz lehetett feléjük, mert direkt figyeltem a kijelzőt, és nem mutatott semmit. Mondjuk a nő azt mondta, hogy lehet PayPassal fizetni. Tehát végszónak ennyi elég is: én voltam a kretén. Majd az IKEA-ban próbálkozom, ha megéhezek.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #7141 üzenetére
Köszönöm, de nem volna jobb ezeket a dolgokat egy logoutos blogbejegyzésben / vagy ha nem teljesen kóser a mellékelt cucc, akkor egy tetszőleges free oldalon közkinccsé tenni?
Nekem se időm, s tapasztalatom hozzá. A készülék árából és sejthető élettartamából kiindulva eléggé tömeges igény fog ezekre a dolgokra jelentkezni.
(Pl. a tegnap este elég sokat olvastam, ha valakinek nem világos: pl. már a hangchip miatt, sima zenelejátszónak is ajánlott vételnek számít. Plusz mi mindent tud még!)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6975 üzenetére
Egyrészt első hozzászólás a mai napon.(Vagy utolsó a tegnapin??
)
Másrészt olyan helyen voltam, mert hajtott a kíváncsiság....Győr, Árkád.
Szifon bemutató. A bevásárlóközpont gyakorlatilag zárva, az egyik főbejáratnál van a t-mobil, az volt csak nyitva. A t-mobil körbetekerve vmi fehér lepellel, ha jól láttam 8ember bent várt, meg másik 4 kint.
Most viszont má télleg elég, egy hétig nem fogok róla beszélni!Rá se fogok gondolni!
Nem úgy, mint József Attila: Mindig csak az almára gondolok! -
Toobee
veterán
válasz
Dzsuri89 #6939 üzenetére
Kb 3 napja használom, remélem nincs rajta
A keretre is ki kéne valamit találni, de a Zaggon kívül nem tudom, hogy valaki ad-e a szélekre is. A dekorosnál láttam múltkor, hogy carbonfóliát hőlégfúvóval rámelegítenek, de szerintem ez nem megoldható a gombok, meg a csatlakozók miatt. Amit csináltak, annak full csupasz volt a kerete.
-
kolosanyi
veterán
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6792 üzenetére
Szeret laggolni a rendszer it-ott de nagy álltalánosságban gyors, a wifi maradt a régi, mobilnet meg ugye eddig nincs.Ezen kívül komolyabb hibát nem találtam vagy csak nem kerestem.Az egész beállítás menü logikusabb, hamarabb el lehet érni mindent és vannak új beállítások is bőven.Az alkalmazásokból azokat nem tudtam kipróbálni amihez kell net de a többi elég jól át lett szabva.A galéria teljesen új amint kapott és már lehet szerkeszteni is a képeket, a zenelejátszó is nagyon pöpec és van benne EQ a kamera szintén új skint kapott, egész gyors viszont egy kép 5-6mega.Én azt mondom ki kell próbálni, mert elég nehéz leírni egy új rendszert.
-
Toobee
veterán
válasz
Dzsuri89 #6704 üzenetére
Elsőre sikerült a bootloadert feloldanom. Ami változás volt a leírásodhoz képest: SDK-s oldalról szedtem le a legfrissebbet, ezzel ment. Valamint be se kellett tallózni az eszközkezelőnél a mappát, mert alapból felrakta. Ezt nem fikázásból írtam, hanem azért, hogy ha valakinek ilyen gondja van, akkor tudjak neki segíteni.
Kész a root is, pofonegyszerű volt minden a leírásod alapján! Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél.
-
Toobee
veterán
válasz
Dzsuri89 #6699 üzenetére
Azzal mentem, de nekem nincs tovább. No packages found van benne, ha lenyitom. Nincs feltelepítve, mert a mappák se egyeznek, nekem csak 3 mappa van benne.
A hivatalos oldalon fellelt SDK-ban viszont van ilyen opció, de az tök máshogy néz ki, meg a neve se Android SDK and AVD Manager, hanem csak Android SDK Manager.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6462 üzenetére
na, még 2 link, oszt befejeztem)
no comment
semmi baj, de azért
szerintem ez elég meggyőző érv -
DonMedve
addikt
válasz
Dzsuri89 #6229 üzenetére
Nálam elszórta a 3G-t.Vagy amikor kikapcsoltam a wifit,nem váltott át,és nem is volt hajlandó felmenni 3G-re,sőt semmilyen mobilhálózatra,csak restart segített.Mondom,Én evvel nem vagyok kénytelen.Egyedül csak azért használtam,mert van egy nagyon jó téma ami tetszik,de csak CM-en lehet használni!
Visszatoltam a gyárit,szerencsére csináltam backupot mielőtt lecseréltem,csak vissza kellett tolnom.Mostmár megvárom az ICS-t addig kibírom a gyári ROM-al,abban benne lesznek gyárilag ami nekem kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest